Cetatea sparge gheața

01 Aug. 2009, 12:37 Liga 2
Cetatea sparge gheața

 

Cetatea reușește prima victorie din această vară! Astăzi la Fălticeni, sucevenii au învins echipa Rapid CFR Suceava. Cu un prim unsprezece format din juniori și nou-veniți, Cetatea a început mai bine partida și a deschis scorul în minutul 3 prin Stănescu, acesta învingându-l pe Gavriloaia cu un șut puternic de la distanță. Cetatea este cea care atacă în continuare, și după câteva ocazii ratate Azăhărioaiei, proaspăt revenit de la Rapid, duce scorul la 2-0 după un un-doi cu Golofca. Până la pauză Cetatea mai are o bară prin jucătorul venit de la Boroaia, Chirivici. 2-0 la pauză și Cetatea este aproape de prima victorie din pregătiri.

În a doua repriză jucătorii pregătiți de Bogdan Tudoreanu preiau inițiativa, însă tot galben-albaștrii punctează prin Golofca, acesta îndeplinind o simplă formalitate după ce Azăhărioaiei scăpat pe contraatac îl servește perfect în fața porții. După acest gol Cetatea se retrage în defensivă, permitându-le celor de la Rapid să atace. Golurile marcate de Burlacu (min. 75) și Șuleru (min. 78) se dovedesc a fi paie pe foc deoarece niciuna din echipe nemaiavând nicio ocazie importantă până la final. 3-2 pentru Cetatea și se pare că iese soarele și pe Areni.

Cetatea Suceava: Pascal – Apetroaie, Breiniuc, Pavel, Chirivici – Avrămia, Èšugui, Stănescu, Azăhărioaiei – Șumanariu, Golofca. Au mai intrat: Jalbă, Ailenii, Tomescu, Lipovanu.

Antrenor: Ioan Radu

 

Rapid CFR Suceava: Gavriloaia – Sevaciuc, Răzlog, Pantea, Spătar – Bosancu, Romaniuc, Oniu, Cozma – Șuleru, Stamate. Au mai intrat: Burlacu, Bejenariu, Ciobanu, Brânză.

Antrenor: Bogdan Tudoreanu

 

Articol scris de: Gabriel TODERAȘCU

01 Aug. 2009, 12:37 Liga 2
Pe aceeași temă