Ceahlăul va continua în Liga 2. Săptămâna viitoare va fi numit noul antrenor și se va completa lotul cu jucători

Marius ANGHEL 11 Jun. 2015, 12:07 Liga 2
Ceahlăul va continua în Liga 2.** Săptămâna viitoare va fi numit noul antrenor și se va completa lotul cu jucători

Angelo Massone acționarul majoritar al grupării de sub Pietricica a fost pe parcursul zilei de marți și miercuri dimineață la Piatra Neamț unde a purtat o serie de discuții cu Viorel Măstăcăneanu, încă Președinte al Consiliului de Administrație și acționar minoritar la Ceahlăul.

Concluzia principală este că Ceahlăul va continua în Liga a 2-a, iar săptămâna viitoare Massone va reveni la Piatra Neamț cu un antrenor principal și cel mai probabil cu un om de încredere care să se ocupe de problemele zilnice de la club.

Ca o primă măsură avocatul italian a achitat o parte din restanțele financiare către jucătorii importanți și de perspectivă ai Ceahlăului (Ștefănescu, Popadiuc, Tăbăcariu, Chitoșcă) pentru a se evita precendentul Andrei Marc din iarnă când fundașul nemțean a plecat la Dinamo din poziție de jucător liber de contract.

Tot săptămâna viitoare, odată cu numirea noului principal, se va completa lotul de jucători cu care se va pleca la drum în noul sezon de liga secundă.

Massone va aduce cel mai probabil un nou sponsor la echipă, iar pe plan local se caută soluții ce constau în o serie de proiecte de asociere cu autoritățile locale și județene.

Cel mai probabil, săptămâna viitoare vom ști și dacă la Ceahlăul se va declanșa procedura de insolvență, datoriile de circa 1,7 milioane de euro au dus în primă instanță la sistarea temporară a utilităților la stadion și pierderea unor jucători importanți români și străini, iar alții ce ar mai putea avea oferte vor fi cedați în schimbul unor sume de bani care să mai reducă din datoriile clubului.

Articol scris de Dan EȘANU

Marius ANGHEL 11 Jun. 2015, 12:07 Liga 2
Pe aceeași temă