Ceahlăul și Poli Iași se întâlnesc într-un amical, în Copou, în weekendul în care nu au meci în campionat

Narcis POHOAȚĂ 03 Sep. 2024, 15:20 Liga 2
Ceahlăul și Poli Iași se întâlnesc într-un amical, în Copou, în weekendul în care nu au meci în campionat

Jucătorii Ceahlăului reiau pregătirile miercuri, 4 septembrie, după cele două zile libere primite la finalul partidei din deplasare cu Corvinul Hunedoara, scor 1-1, din cadrul etapei a 5-a a Ligii 2.

Echipa lui Marco Veronese traversează o perioadă bună, vine după cinci meciuri consecutive fără înfrângere, patru victorii și o remiză în campionat și Cupa României, iar italianul poate pregăti în tihnă următoarele partide.

Până la primul duel din campionat, cel de pe teren propriu cu Metaloglobus București, nemțenii vor disputa sâmbătă, 7 septembrie, în Copou, un amical cu prim-divizionara Politehnica Iași.

Amical în Copou pentru echipa lui Marco Veronese

Cum SuperLiga și Liga 2 se întrerup pentru meciurile echipelor naționale, oficialii clubului Ceahlăul Piatra Neamț au reușit să perfecteze un meci amical cu o formație din prima ligă pentru weekendul ce urmează.

Astfel, sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 11:00, nemțenii vor juca pe stadionul ”Emil Alexandrescu” din Copou cu Politehnica Iași, un partener tradițional pentru amicale în ultimii ani pentru gruparea de sub Pietricica.

Dacă Ceahlăul traversează o perioadă bună, venind după o remiză pe terenul Corvinului, echipă cu pretenții de play-off, ce a reprezentat România în cupele europene, Poli Iași nu se simte deloc confortabil. Trupa lui Tony da Silva a fost umilită de FC Hermannstadt în ultimul meci de campionat, scor 2-6 la Sibiu, iar Poli se află pe antepenultimul loc în clasamentul SuperLigii.

După întreruperea primelor două ligi, atât Ceahlăul, cât și Poli Iași vor juca pe teren propriu în campionat. Ceahlăul va întâlni Metaloglobus București, în etapa 6 din Liga 2, iar Poli Iași va primi replica Universității Craiova, în Copou, în runda a 9-a a primei ligi.

1-1 și 3-2 pentru Ceahlăul în precedentele amicale dintre cele două echipe

Cele două echipe s-au întâlnit și în luna martie a acestui an într-un amical. Jocul desfășurat la Piatra Neamț s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, iar marcatorii au fost Azdren Llullaku (50), respectiv  Robert Ion (79). Niciunul dintre aceștia nu mai este la echipă. Llullaku l-a urmat pe Cristian Pustai la Gloria Bistrița Năsăud, în Liga 3, iar Robert Ion este acum la Concordia Chiajna, în Liga 2.

Anterior, Ceahlăul și Poli Iași s-au întâlnit într-un amical și în septembrie 2023, tot sub Pietricica, iar atunci nemțenii s-au impus cu 3-2 (1-1).

Foto: Politehnica Iași

Narcis POHOAȚĂ 03 Sep. 2024, 15:20 Liga 2
Pe aceeași temă