Ceahlăul a dat petrecere în plină criză!

10 Dec. 2008, 11:06 Liga 2
Ceahlăul a dat petrecere în plină criză!

Jucătorii Ceahlăului, alături de conducerea administrativa și cea tehnica, au sărbătorit iernarea pe primul loc al seriei întâi a Ligii secunde la restaurantul "Rustic" din Ștrandul municipal.

 

A fost o petrecere obișnuită în care toți cei prezenți au depănat amintiri de la sosirea managerului genaral Florin Marin, în vară, și până ân prezent. Președintele Consiliului de Administrație al Ceahlăului, Viorel Mestecăneanu, a declarat că viitorul echipei este asigurat.

 

"Mă bucur că tinerii promovați la echipă au confirmat. Au jucat meci de meci și au crescut în valoare. În jurul celor care au prins experiență în prima ligă, tinerii s-au grupat și au făcut o familie în primul rand, și apoi o formație care a ajuns să-și creeze un culoar favorabil pentru promovare. Eu spun că viitorul echipei este asigurat. Ne vom întări în această iarnă cu câțiva jucători și în retur vom evolua de așa manieră încât să ne pregătim pentru revenirea în Liga I", a declarat Viorel Mestecaneanu.

 

Oficialul pietrean a mai spus că retragerea echipelor Prefabricate Modelu și Forex Brașov a creat un prejudiciu de sașe puncte echipei de sub Pietricica.

 

"Zestrea noastră de puncte trebuia să fie mai mare cu șase puncte. Toată lumea vorbea într-un timp că am fost ajutați de arbitrii, dar nimeni nu vede ca prin retragerea celor două echipe, noi am fost cei care am avut de pierdut", a mai spus Viorel Mestecaneanu.

 

Altfel, sărbătorile de iarnă vor fi petrecute de fotbaliștii Ceahlăului în sânul familiilor. Capitanul Alexandru Forminte a spus că va pleca special acasă la mama-soacră pentru a tăia porcul.

 

"Din câte am înteles trebuie să mă urc călare pe el să-i mănânc urechea. Nu sunt un gurmand de felul meu, așa că o să-mi potolesc pofta de porc, mai ales că la reunirea lotului cel mai mare dușman al nostru va fi cântarul. Kilogramele în plus ne vor costa pe fiecare", a declarat Alexandru Forminte.

 

Articol scris de Cristi Soroceanu

10 Dec. 2008, 11:06 Liga 2
Pe aceeași temă