Ceahăul și Delta Tulcea în poll-position pentru Liga 1!

12 Apr. 2009, 16:46 Liga 2
Ceahăul și Delta Tulcea în poll-position pentru Liga 1!

Ceahlăul Piatra Neamț nu a jucat în etapa a 24-a ligii a 2-a seria 1, pentru că nu a avut adversar. Forex Brașov s-a retras din campionat încă dinaintea terminării turului, astfel că galben-negrii au urmărit desfășurarea rundei cu numărul 24 a Ligii a II-a, Seria I, la televizor. Ceahlăul și Delta Tulcea sunt acum la distantă destul de mare de restul plutonului, pluton din care numai FC Ploiești ar mai putea emite pretenții.

 

Asemenea nemțenilor de „odihna fortată” au avut parte și Dunărea Giurgiu (Prefabricate Modelu s-a retras din tur) iar Concordia Chiajna a câștigat 3 puncte la masa verde prin abandonul Progresului București..
În derby-ul etapei, Delta Tulcea a câștigat fără drept de apel, scor 2-0, la Petrolul Ploiești, și a ajuns la numai 3 puncte de Ceahlăul. „Ca să fiu sincer mă așteptam ca Petrolul să joace altceva după victoria de la noi, dar reacția publicului local spune totul despre ceea ce au aratat în partida cu Tulcea. Nu mă deranjează că Delta s-a apropiat de noi, poate că această victorie ne face și mai mult bine. Noi și tulcenii suntem departe de celelalte adversare și cred că numai FC Ploiești mai poate emite pretenții la promovare dintre celelalte formații“, a declarat Viorel Măstăcăneanu, președintele Ceahlăului.


Măstăcăneanu vrea 4 victorii din următoarele 4 meciuri

 

Acesta a anunțat că echipa are un obiectiv imediat, 4 victorii în următoarele 4 meciuri, care pare destul de greu de realizat. Aceasta pentru că Ceahlăul va evolua împotriva celor de la FC Botoșani (18 aprilie, acasă), FCM Bacău (25 aprilie, deplasare), Sportul Studențesc (2 mai, acasă), FC Snagov (9 mai, deplasare).

 

În ultima partidă a rundei a 24-a disputată duminică la Ghermănești în fața a 200 de spectatori FC Ploiești s-a impus cu 2-1 în fața ilfovenilor de la Snagov consolidându-și poziția a 3-a în clasamentul seriei 1, aflându-se momentan la 5 puncte de Delta Tulcea și 8 puncte de Ceahlăul Piatra Neamț.
 

12 Apr. 2009, 16:46 Liga 2
Pe aceeași temă