Cazul Chipciu, la final. „Stegarii” așteaptă banii de la Becali: „În sfârșit, respirăm ușurați”

Marius ANGHEL 27 Apr. 2017, 14:05 Liga 2
Cazul Chipciu, la final.**

Cazul Chipciu a ajuns la final! Comisia de Recurs a FRF a respins ieri recursul formulat de Sporting Pitești, astfel că echipa argeșeană nu va primi nimic de pe urma transferului lui Chipciu de la Steaua la Anderlecht. Acum, FC Brașov așteaptă banii de la clubul bucureștean pentru a debloca situația critică din punct de vedere financiar în care se află.

„Respinge recursul formulat de CS Sporting Pitești, împotriva hotărârii nr. 23/23.03.2017 pronunțată de CNSL a FRF, în contradictoriu cu SC FCSB SA și SC FC Brașov SA ca nefondat. Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS, în termen de 21 de zile de la comunicare. Pronunțată azi, 26.04.2017, în ședință nepublică, la sediul FRF din București, str.Vasile Șerbănică nr.12, sector 2″, se precizează în comunicatul FRF.

Sporting Pitești mai are doar calea TAS-ului.

„În sfârșit, respirăm ușurați. Pentru a urgenta lucrurile vom cere un certificat de grefa cu care vom putea dovedi că litigiul s-a încheiat favorabil pentru FC Brașov. În câteva zile sperăm, cu ajutorul lui Gigi Becali, să primim banii de la Steaua”, au spus oficialii clubului brașovean.

Ieri, FC Brașov a remizat la Foresta Suceava, 0-0, și se îndepărtează de locurile promovabile.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 27 Apr. 2017, 14:05 Liga 2
Pe aceeași temă