„Cătălin Mișu este unul dintre sponsorii noștri, sper să preia clubul”

Marius ANGHEL 07 Mar. 2014, 17:00 Liga 2

Antrenorul formației Rapid, Viorel Moldovan, speră ca omul de afaceri Cătălin Mișu să preia pachetul majoritar de acțiuni al grupării giuleștene după ce planul de reorganizare din dosarul de insolenvență al clubului va fi aprobat de Tribunalul București.

„Mă bucur dacă vine, este unul dintre puținii noștri sponsori. Este un băiat de mare caracter și sper să vină. Dacă a luat această decizie și lucrurile se vor așeza, sper să vină. Are potențial, iar eu am o relație excelentă cu el, a fost tot timpul lângă noi”, a spus Moldovan.

Prosport.ro a anunțat, vineri, că sponsorul Cătălin Mișu, propietarul firmei Regata, este dispus să preia clubul Rapid dacă judecătorul sindic va aproba planul de reorganizare în 28 martie. „Sunt dispus să preiau Rapidul după ce va trece planul de reorganizare, pe 28 martie, dar în condiții transparente, nu cum a fost până acum. Am banii necesari să țin clubul în Liga I și să revină în lupta pentru câștigarea campionatului”, a declarat Cătălin Mișu pentru Prosport.

Clubul giuleștean, care activează în prezent în Liga a II-a, se află în procedura de insolvență din 7 decembrie 2012, dar aprobarea planului de reorganizare a fost amânată în mai multe rânduri de Tribunalul București din cauza contestațiilor depuse de diverși creditori. Luni însă, Tribunalul București a respins contestațiile depuse de șase foști jucători giuleșteni și de două firme împotriva tabelului de creanțe și a procedurii de vot a planului de reorganizare al clubului FC Rapid.

Următorul termen stabilit de instanță pentru confirmarea planului de reorganizare al SC FC Rapid SA este 28 martie.

Articol scris de Marius Țone (Mediafax)

Marius ANGHEL 07 Mar. 2014, 17:00 Liga 2
Pe aceeași temă