Amicalul cu FC Hermannstadt, de tristă amintire pentru Casian Soare! Tânărul jucător al CSC Șelimbăr s-a accidentat și a avut nevoie imediat de operație. Și clubul din prima ligă a avut un mesaj pentru mijlocaș

Marius ANGHEL 15 Oct. 2023, 12:41 Liga 2
Amicalul cu FC Hermannstadt, de tristă amintire pentru Casian Soare! Tânărul jucător al CSC Șelimbăr s-a accidentat și a avut nevoie imediat de operație. Și clubul din prima ligă a avut un mesaj pentru mijlocaș

Amicalul disputat sâmbătă de FC Hermannstadt și CSC Șelimbăr, încheiat cu o victorie in extremis obținută de prim-divizionară, scor 2-1, va rămâne unul de tristă amintire pentru tânărul jucător al echipei din Liga 2 Casian Soare.

Mijlocașul de 16 ani utilizat deja de Claudiu Niculescu în șase partide din cele nouă disputate de CSC Șelimbăr în acest sezon de Liga 2 a suferit o accidentare la față și a avut nevoie de o intervenție chirurgicală imediată.

Casian Soare a suferit o fractură de piramidă nazală în amicalul cu FC Hermannstadt

Partida disputată pe stadionul Obor din Sibiu s-a încheiat rău pentru Casian Soare. Jucătorul născut chiar la Sibiu a suferit o fractură de piramidă nazală și a fost operat în aceeași zi.

”Clubul nostru este alături de Casian Soare care a suferit azi o fractură de piramidă nazală la meciul amical cu FC Hermannstadt.
Casian a fost operat in acesta după-masa, iar operația a fost una reușită.
Ii uram multă sănătate lui Casi si îl așteptam cât mai curând înapoi pe gazon alături de ”Călăreții Roșii”, sună anunțul CSC Șelimbăr, care după amicalul cu FC Hermannstadt nu a anunțat altceva, ca de exemplu cât a fost scorul în acest joc.

Trecută de curând peste o accidentare gravă a unui jucător de-ai săi, a lui Dragoș Iancu, FC Hermannstadt a rămas marcată și a avut și ea un mesaj de susținere pentru Soare.

”A.F.C.Hermannstadt își exprimă #oficial regretul pentru accidentarea tânărului fotbalist Casian Soare în meciul amical disputat astăzi pe Stadionul Obor cu CSC 1599 Selimbar. Casi a suferit o fractură de piramidă nazală după un duel aerian și a avut nevoie de o intervenție chirurgicală de urgență. Operația a fost una reușită, așa că așteptăm cu interes momentul în care foarte talentatul fotbalist sibian va reveni pe teren în meciurile din Liga 2, competiție în care a debutat la numai 16 ani.
Suntem alături de tine și te susținem, Casian!”, au transmis sibienii.

Casian Soare are 7 meciuri jucate în Liga 2 și are 16 ani!

Casian Soare a debutat în Liga 2 încă din sezonul trecut, 2022-2023, când a evoluat 10 minute pentru CSC Șelimbăr în finalul meciului cu Unirea Constanța (scor 3-0). Avea împlinită vârsta de 16 ani, pe care o are și acum.

În actuala ediție de campionat a fost utilizat în șase meciuri, timp de 167 de minute, o singură dată începând ca titular.

Soare este născut la data de 24 noiembrie 2006.

CSC Șelimbăr joacă vineri la Piatra Neamț, în etapa a 10-a a Ligii 2

CSC Șelimbăr se deplasează la Piatra Neamț pentru meciul cu Ceahlăul, programat vineri, 20 octombrie, de la ora 18:00, în cadrul etapei a 10-a a Ligii 2.

Echipa sibiană ocupă locul 2 în Liga 2, după șapte runde consecutive în care a fost lider, are 21 de puncte acumulate în nouă etape, iar Ceahlăul se află pe poziția a 7-a, cu 14 puncte.

Foto: Valentin Macrea / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-selimbar-a-pierdut-amicalul-cu-fc-hermannstadt-19288669

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-si-cfc-arges-au-remizat-intr-un-amical-jucat-la-targoviste-19288703

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dupa-u-craiova-viitorul-pandurii-a-avut-amical-si-cu-turceni-19288692

https://liga2.prosport.ro/seria-1/erik-lincar-nemultumit-de-ultimele-jocuri-ale-concordiei-chiajna-19288683

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-esec-cu-sc-otelul-intr-un-amical-cu-multe-goluri-19288641

Marius ANGHEL 15 Oct. 2023, 12:41 Liga 2
Pe aceeași temă