Căpitanul Iașiului e convins că altfel va fi returul cu restanțele achitate

07 Jan. 2012, 12:30 Liga 2
Căpitanul Iașiului e convins că** altfel va fi returul cu restanțele achitate

Deși divizionara secundă din Copou nu se află în obiectiv (locurile 1-2) la jumătatea campionatului, dar, totuși, la o victorie distanță de al doilea loc ce duce în elită, băieții lui Ionuț Popa cer să se ajungă la zi cu onorarea obligațiilor pe care clubul le are față de ei. Prin vocea căpitanului Claudiu Tudor, ei trăiesc cu convingerea că dacă se va porni bine în pregătire există toate premisele ca în primăvară Iașul să aibă un parcurs bun, care să-l readucă în iunie pe prima scenă.

Dincolo de întăririle necesare în lot, jucătorii ieșeni cred că și atmosfera din vestiar, care a creat atât de multe bătăi de cap în tur, va juca un rol important în partea secundă a sezonului. Ei avertizează că Delta Tulcea și Săgeata Năvodari, cu problemele financiare arhicunoscute cu care se confruntă, nu au abandonat nici pe departe cursa promovării și că în retur vor lupta pentru atingerea pretențiilor stabilite vara trecută. „Seria nu este nici pe departe atât de slabă pe cât s-ar crede. Păi în ediția trecută, pe când jucam împotriva formațiilor din jumătatea de vest a țării, se spunea că o Serie a II-a atât de slabă nu a existat niciodată. Ei, dintr-o serie așa cum au numit-o unii a urcat la baraj în Liga I Sibiul, care acum nu se face deloc de râs. Și să nu uităm că Voința a pierdut fără drept de apel la Iași, în penultima etapă, cu 2-0”, amintește conducătorul de joc al CSMS.

Claudiu Tudor, poate cel mai bun fotbalist al ieșenilor în returul stagiunii precedente, face aluzie la plata bonusurilor prevăzute în contracte, dar și la chiriile neachitate de câteva luni bune la locuințele închiriate de către jucătorii din alte orașe.

Căpitanul formației din Copou nu duce deloc lipsă de activitate în această perioadă de vacanță, jucând zi de zi pe unul dintre terenurile sintetice din Ploiești alături de fotbaliști din Liga I. „Fiind singurul jucător din eșalonul secund care evoluează la turneele organizate zilele acestea în Ploiești, mă ocup cam de toate, dar bucuria este aceea că joc alături de fotbaliști cunoscuți în elită, precum Liviu Băjenaru, Laurențiu Marinescu sau fostul stoper al Iașului, Bogdan Onuț. Deseori ies jocuri tari, care am convingerea că mă vor menține într-o formă bună în perspectiva reluării pregătirilor pentru sezonul de primăvară”, a conchis Claudiu Tudor.

„Joc zi de zi pe teren sintetic alături de fotbaliști din Liga I și chiar mă țin bine de ei. Oricum, este mult tare de muncă până să vedem Iașul revenit în elită”
Claudiu Tudor, căpitan CSMS Iași

„Este important ca startul pregătirilor să fie unul cu dreptul, iar dacă pe 16 ianuarie s-ar achita și acele restanțe, reprezentând bonusuri și chirii, tare bine ar mai fi. Garantez că atmosfera din vestiar, cuiul lui Pepelea al echipei din tur, s-ar îmbunătăți imediat”
Claudiu Tudor

Sursa: Evenimentul

07 Jan. 2012, 12:30 Liga 2
Pe aceeași temă