Cantonament fără înfrângere pentru Snagov

17 Feb. 2009, 18:17 Liga 2
Cantonament fără înfrângere pentru Snagov







După un tur în care s-au autodepășit, terminând pe locul șase, FC Snagov s-a deplasat în Turcia pentru un cantonament centrlizat. Pe lângă antrenamentele desfășurate în condiții mult mai bune decât cele pe care se găseau în țară, Snagovenii au avut programate o serie de amicale, necunoscând gustul înfrângerii. Astfel formația antrenată de Mihai Stoica a disputat, în perioada 3-15 februarie, patru amicale:

5 februarie: FC Vitebsk (Belarus 1, locul 5), 3-2 (2 Gigel Ene, Dinu Viorel I)

7 februarie: FC Gomel (Belarus 1, locul 12) 0-0

11 februarie: Aksaraysport (Turcia 3) 1-1 (Gigel Ene)

14 feb: Metalurg Skopje (Macedonia 1, locul 12), 3-1 (Bereșoaie, Petrea, Zeciu).

„Am avut parte de o periadă bună, chiar spre foarte bună din două puncte de vedere. În primul rând pentru că nu am avut nici un jucător accidentat în toată această perioadă.  Au existat câteva mici probleme la doi juniori, dar din nou nimic grav. Iar în al doilea rând sunt foarte mulțumit de modul în care s-au pregătit și au jucat în amicale. Sper ca acest lucru să vadâ și în campionat.”, a declarat Mihai Stoica.

Tot antrenorul principal al snagovenilor a comentat criza care planează asupra ligii secunde din fotbalul românesc.

„Pe noi nu ne interesează prea mult aceste presupuse retrageri ale echipelor Știința sau Progresul. Nu sunt un lucru bun pentru că, în condițiile în care s-ar pierde miza unor jocuri, ar fi greu să îți motivezi jucătorii. Îmi pare rău că s-a ajuns în această situație, dar, în orice caz, pe noi nu ne-a prea afectat criza. Faptul că am fost în cantonament în Antalya și am desfășurat un cantonament bune pentru nivelul ligii a doua, demonstrează acest lucru.”

În lotul deplasat în Antalya de principalul Stoica se regăsesc patru juniori: fundașul George Brătulescu, mijlocașii Alin Nistor, Marcel Găman și Bogdan Stancu și atacantul venit în probe de la Dinamo II, Cătălin Neagu. Pe lângă aceștia, în lot se mai află:

Portari: Florin Olteanu (în probe de la FC Ploiești) , Marian Micu (venit în probe de la Intergaz București);

Fundași: Alexandru David, Al. Covaciu, Radu Cozma, Marian Zeciu, Adrian Popa, Marian Florea, Ion Dumitru;

Mijlocași: Ionuș Bereșoaie, Al. Radu, Anton Petrea, Alin Câța (în probe de la FCM Târgoviște), Viorel Dinu I, Gigel Ene;

Atacanți: Marius Rădulescu, Viorel Dinu II.

 

 

Articol scris de Alexandru Amironoaiei

 

 

17 Feb. 2009, 18:17 Liga 2
Pe aceeași temă