Zi decisivă pentru Nițulescu și cuplul Papură-Mogoșanu

25 Sep. 2011, 13:55 Campionat
Zi decisivă pentru Nițulescu** și cuplul Papură-Mogoșanu

Degringoladă la Alro Slatina după ultimul eșec înregistrat pe teren propriu cu FC Maramureș, scor 0-1. Președintele executiv al grupării slătinene, Jane Nițulescu, instalat în vara anului trecut la echipă cu misiunea de a promova Alro în Liga I, și-a anunțat demisia la finalul înfrângerii de pe „Metalurgistul”. Nu același lucru l-a făcut cuplul de antrenori Papură-Mogoșanu, cei doi tehnicieni evitând presa.

Luni, este ziua decisivă pentru oamenii care s-au ocupat de destinele echipei de fotbal. Potrivit spuselor președintelui CJ Olt, instituție care finanțează echipa de fotbal, vor fi luate măsuri în urma unei sedințe de urgență a Consiliului de Administrație al celor de la Alro.

” Mâine va fi o sedință a Consiliului de Administrație și se vor lua măsuri. Atât, altceva nu am ce să spun”, a declarat președintele Consiliului Județean Olt, Paul Stănescu.

Rămâne de văzut dacă demisia președintelui Jane Nițulescu va fi acceptată sau dacă măsurile luate se vor îndrepta asupra cuplului de antrenori Papură-Mogoșanu. Cert este că la Alro se vor lua decizii majore.


Sursa: Gazeta Nouă

25 Sep. 2011, 13:55 Campionat
Tags:
Pe aceeași temă