Zaluschi, în stradă și fără salar

Mihai Andries 13 Nov. 2013, 17:32 Campionat
Zaluschi, în stradă** și fără salar

Nu mai este un secret faptul că jucătorii „Bătrânei Doamne” trec prin vremuri grele în Calea Aurel Vlaicu. Chiar Eugen Trică ne dezvăluia faptul că elevilor săi le lipsește alimentația, medicamentația, vitaminizarea și, câteodată, și un pat cald.

Un exemplu în acest sens este Adrian Zaluschi, care marți seara a fost data afară din camera de hotel pentru neplata chiriei. Prin urmare, fotbalistul și-a sunat antrenorul, care era dispus să-l primească în casa sa, pentru ca – până la urmă – mijlocașul să fie găzduit de colegii săi Țabără și Dumitru. Însă, fostul timișorean, care a suferit o ruptură fibrilară în debutul sezonului, mai are o problemă.

„Nu mi-am luat nici salariul pe luna august, fie el redus cu 25%. Stau pe banii mei la Arad, ca să nu spun că unele din cheltuielile pentru refacerea după accidentare le-am suportat din propriul buzunar”, ne-a mărturisit utistul, care a disputat un singur meci oficial în „alb-roșu”, cel din Cupă, cu Ripensia Timișoara.

Din informațiile noastre, și alți jucători sunt amenințați cu evacuarea din camerele în care locuiesc. Cel puțin Tecsi și Oltean se tem cel mai mult că vor ajunge în situația lui Zaluschi. În general, vestiarul stă pe un butoi de pulbere, căci lipsurile sunt multe și dureroase, iar vineri – teoretic – e din nou zi de salar. Și un fotbalist ca Dan Raț, care după tăierea de 25% dictată abuziv de Marțian, luase acum 20 de zile vreo 300 de lei, ar merita să fie chemat cât mai repede din nou la casierie.

 

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 13 Nov. 2013, 17:32 Campionat
Pe aceeași temă