Vor să strice lumina Farului

24 Sep. 2011, 00:47 Campionat
Vor să strice lumina Farului

Victoria Brănești are parte de o deplasare grea în cadrul etapei cu numărul 6 din Liga a II-a, fiind oaspetele celor de la Farul Constanța. Formația antrenată de Ciprian Urican (foto) nu a mai câștigat un meci în deplasare în Liga a II-a din 30 mai anul trecut, când a dispus cu 1-0 de Concordia Chiajna, pe terenul acesteia din urmă.

Speranțele ilfovenilor de un rezultat bun pe malul mării se leagă de faptul că echipa gazdă nu are un start senzațional de campionat, reușind o victorie și un egal pe teren propriu și aflându-se pe locul 11 în clasamentul seriei I. În plus, în meciurile directe, echipa condusă de Ciprian Urican are două victorii din tot atâtea meciuri, e drept ambele în sezonul în care Brăneștiul promova en-fanfare în Liga I.

Zuluf mai stă și runda asta

Ciprian Urican nu mai vrea să se gândească la punctele pierdute acasă în egalul cu Dunărea Galați, preferând să nu pună această pierdere pe seama arbitrajului, deși au fost voci din tribună și nu numai care au criticat prestația brigăzii din această partidă. Un moment important a avut loc pe finalul meciului, atunci când ilfovenii au fost opriți de unul din tușieri la o fază care ar fi putut duce la 3-2 și ar fi asigurat victoria gazdelor

„Nu mă interesează problema arbitrilor, cine mă conduce și de ce. Mă interesează doar ca prestația lor să nu aibă repercursiuni asupra scorului final. În rest este treaba noastră să ne vedem de joc și să luăm toate punctele puse în joc.”

a comentat antrenorul ilfovenilor

La nivel de lot, după schimbările masive suferite în această vară, Brăneștiul mai are o altă problemă prin absența lui Zuluf. Jucătorul ilfovenilor își ispășește în meciul cu Farul ultima etapă de suspendare din cele două primite pentru roșul din meciul cu Săgeata.

„Dacă nu vom mai face diferență de atitudine între meciurile de acasă și cele din deplasare sunt ferm convins că vom începe să aducem și puncte din postura de oaspeți. Meciul cu Farul poate fi un început” ne-a mai declarat antrenorul principal al Brăneștiului.

Articol de Mihai ANDRIEȘ

24 Sep. 2011, 00:47 Campionat
Pe aceeași temă