Vor să dea lovitura la Vâlcea!

Mihai Andries 15 Mar. 2013, 10:37 Campionat
Vor să dea lovitura la Vâlcea!

Fotbaliștii de la FC Argeș vor încerca mâine să obțină a doua victorie din a­cest retur de campionat. Elevii lui Iulian Crivac sunt hotărâți să dea lovitura pe stadionul din Zăvoi, unde vor întâlni pe CSM Rîmnicu Vâlcea. Piteștenii nu au mai învins în deplasare de un an și sunt dornici de a demonstra că sunt o echipă care are un cuvânt greu de spus în partea secundă a sezonului.

Principalul lui FC Argeș nu concepe ca formația sa să nu câștige, însă le ce­re elevilor săi să fie foarte atenți, întrucât adversarul este o echipă peri­culoasă. Cri­vac i-a avertizat pe jucători să nu mai repete greșelile din meciul din runda inau­gurală cu Luceafărul Ora­­dea: „În re­priza secundă a acestui joc, am avut o problemă de ordin men­tal, de atitu­di­ne a jucă­torilor. Au intrat după pau­ză pe te­ren, crezând că me­ciul s-a terminat. Cu Vâl­ce nu va fi un meci ușor. În­tîl­nim o echipă bu­nă, ce are pe ban­­­că un antrenor cu experiență, care joa­că foarte bine faza defen­si­vă. Dar nu ne poate supr­inde cu prea multe, noi cunoaștem sistemul, știm ce juca înainte, suntem la curent cu siste­mul de joc de acum. Pro­ble­ma este la noi, trebuie să ne depășim condiția de echipă de mijlocul clasamentului. A ve­nit momentul și suntem pre­gă­tiți să ob­ținem o vic­torie în de­pla­­sare, pri­ma du­­pă aproa­pe un an. De a­tunci nu am avut o ex­­primare bu­­­­nă în depla­sa­re. Doar victoria o luăm în calcul sâmbătă și ne stă în pu­tință s-o obținem. Pentru asta, băieții trebuie să înțeleagă că fotbalul se joacă pe determinare. Cine aleargă mai mult acela câștigă. Trebuie să fim isteți și inteligenți în același timp pentru a ne putea impune”.
 
FC Argeș nu va conta pe Rover Cîrstea, la Vâlcea: „Nu e încă pregătit”

Iulian Crivac spune că nu îl va forța pe Rover în partida cu Vâlcea. Tehnicianul con­sideră că atacantul său nu este încă pregătit pentru acest joc. Principalul argeșenilor are răb­dare cu jucătorul său și are mare încredere în potențialul a­tacantului: „Vine după o peri­oa­dă foarte grea, pentru că a fost operat la ligamentele în­cru­cișate. Este greu să stai 6 luni departe de teren, deoare­ce nu îți poți practica meseria. sunt convins că a făcut o recu­perare foarte bună. Muscu­la­tura genunchiului este refăcu­tă, însă va trebui să facă o pre­gătire specifică meciurilor. Are o imagine bună și nu tre­buie să-l compromitem. Vrea ca a­tunci când va intra pe te­ren să fie adevăratul Rover. O perioa­dă va face antre­na­men­te se­parate alături de restul lo­tului. În perioada în care vom avea pauză, vom lua și câteva me­ciuri de verificare, fiindcă el are nevoie de cât mai multe meciuri în picioare. După me­ciul cu Tîrgu Mureș, cred că îl vom putea folosi, întrucât va fi apt”.

 

 

Sursa: Curierul Zilei

Mihai Andries 15 Mar. 2013, 10:37 Campionat
Pe aceeași temă