Vor răzbunare după meciurile de anul trecut

23 Nov. 2011, 13:37 Campionat
Vor răzbunare** după meciurile de anul trecut

Vineri seară cu începere de la ora 18:00, FC Argeș va juca pe teren propriu în compania celor de la UTA Arad, într-o partidă contând pentru etapa a XV-a din Liga a II-a, ultima a turului. Piteștenii nu au mai reușit să obțină o victorie de doi ani împotriva echipei din Arad. Ultimul succes a venit în turul ediției de campionat 2009 – 2010, atunci când FC Argeș învingea pe teren propriu cu scorul de 2 – 1 pe UTA (foto). Următoarele trei partide nu au mai adus pentru piteșteni decât o singură remiză. Aici este vorba despre meciul terminat la egalitate în returul acelei ediții de campionat, atunci când FC Argeș a terminat la egalitate meciul de la Arad, scor 1 – 1. În sezonul trecut cele două echipe au jucat chiar în prima etapă a turului de campionat. În primul meci, disputat la Pitești, arădenii se impuneau cu scorul de 2 – 0, după care într-un meci extrem de echilibrat în jocul retur, cei de la UTA se impuneau cu scorul de 1 – 0.

Femeile și copiii au intrarea liberă la meciul cu UTA Arad

Piteștenii vor încerca să obțină o victorie în nocturnă la această ultimă întâlnire cu fanii pe anul 2011, mai ales că un succes i-ar trimite pe argeșeni pe locul 3 la finalul primei părți a sezonului.

Tocmai de aceea, conducerea echipei FC Argeș a luat decizia de a face un meci cadou și a decis ca la jocul cu UTA accesul femeilor și a copiilor să fie liber. La acest joc cu arădenii, biletul va fi plătit doar de bărbați, prețul unui tichet fiind cel obișnuit la meciurile echipei de pe teren propriu și anume 5 lei.

Reamintim că jocul dintre cele două echipe va avea loc vineri seara cu începere de la ora 18:00 pe stadionul „Nicolae Dobrin”.

sursa: Ziarul Top

23 Nov. 2011, 13:37 Campionat
Pe aceeași temă