„Vom juca probabil în Zăvoi”

20 Jul. 2012, 16:04 Campionat

Deși în urmă cu nicio lună, președintele Lucian Munteanu dădea ca sigură omologarea suprafeței de joc de la Măciuca, acum, patronul Damilei, Dan Nițu recunoaște că va fi obligat ca cel puțin turul noului sezon să îl dispute în altă parte. Varianta dorită de finanțatorul Damilei este Stadionul Municipal, acesta bazându-se pe prietenia cu colegul său de partid, edilul Râmnicului, Emilian Frâncu, pe care l-a sprijinit în campania electorală.

„Din august, vom juca, cel mai probabil, în Zăvoi, iar durata contractului va fi doar până în iarnă, cu posibilitatea de prelungire. Eu trebuie să aduc îmbunătățiri terenului din comuna Măciuca, astfel încât, de anul viitor, să revenim acasă. Am vrut să jucăm tot la Măciuca, dar FRF nu ne-a omologat suprafața de joc, care are grad prea mare de înclinare”, a spus patronul Dan Nițu.

Finanțatorul echipei CSM Rm. Vâlcea, Cătălin Rufă se opune însă venirii Damilei în Zăvoi, chiar și până în iarnă, anunțând că, în acest caz, va muta formația la București. „Eu accept ca echipa mea, Damila, să fuzioneze cu CSM Rm. Vâlcea, pentru a forma o grupare competitivă, însă doar în anumite condiții. Nu vreau să fiu acționar minoritar, eventual, voi fi de acord să dețin un număr de acțiuni egal cu Cătălin Rufă, dar contribuția noastră să fie aceeași din punct de vedere financiar”, a mai declarat Nițu.

Articol de Adi GEORGESCU

20 Jul. 2012, 16:04 Campionat
Pe aceeași temă