Voicu: „Patronii noștri sunt niște nesimțiți care vin la meci doar să își dea aere la oficială”

Marius ANGHEL 11 May. 2014, 00:14 Campionat

Fundașul formației Rapid, Ionuț Voicu, i-a numit „nesimțiți” pe patronii grupării giuleștene, Adrian Zamfir și Nicolae Cristescu, și i-a acuzat că nu vin la meci decât să „își dea aere prin tribuna oficială”.

La finalul meciului de sâmbătă cu Unirea Slobozia, încheiat la egalitate, scor 2-2, Voicu a declarat că se simte jignit de faptul că nu și-a luat salariul de aproximativ 12 luni.

„Este o remiză muncită, o remiză de caracter. Caracter pe care îl avem doar noi, jucătorii, și suporterii. Nu și acești oameni care nici patroni nu sunt. Sunt niște nesimțiți, care vin la meci doar ca să își dea aere prin tribuna oficială. Nu mă interesează cu ce prinț (n.r. – investitorul din Yemen, Hussein Abdullah Hussein Al Ahmar) a venit la meci, eu unul mă simt jignit atâta timp cât sunt neplătit de 12 luni, ca și colegii mei de altfel”, a spus el.

„Am cerut doar să fim respectați și să primim doar 1 la sută din tot ce avem de primit, dar nu s-a putut”

Voicu a explicat că jucătorii au cerut să li se achite măcar 1 la sută din restanțele salariale însă acest lucru nu s-a întâmplat. „Mă simt jignit când noi muncim pe teren, galeria cântă în tribună și ne susține, iar ei sunt niște oameni de nimic. Și îmi asum tot ce spun acum. Suntem batjocoriți. Pe mine nu mă interesează cine e patron acum sau cine va veni, dar îmi doresc ca acest club să se salveze. Cu bani puțini sau mulți, suntem niște jucători care am cerut doar să fim respectați și să primim doar 1 la sută din tot ce avem de primit, dar nu s-a putut”, a menționat Voicu.

„Sunt «patronii Rapidului» pe la televizor și atât”

El a adăugat că Adrian Zamfir și Nicolae Cristescu sunt „patroni pe la televizor și atât”. „Forma noastră de protest a fost dăruirea pe care am arătat-o azi în teren. De restul să se mai ocupe și ei din tribuna oficială. Nu fac nimic pentru echipa asta, sunt «patronii Rapidului» pe la televizor și atât. Doar noi, jucătorii, și suporterii am mai rămas la acest club minunat. Noi cu Vio ne-am da și viața pentru această echipă, dar alții nu și-ar da nici măcar o picătură de sânge”, a afirmat fundașul rapidist cu lacrimi în ochi.

Echipa Rapid a încheiat la egalitate, scor 2-2, partida de pe teren propriu cu Unirea Slobozia contând pentru etapa a V-a a play-off-ului Seriei I a Ligii a II-a. Formația condusă de Viorel Moldovan a obținut o remiză în zece jucători după ce fusese condusă cu scorul de 2-0.

Articol scris de Marius ȚONE (Mediafax)
Foto: Alexandru HOJDA

Marius ANGHEL 11 May. 2014, 00:14 Campionat
Pe aceeași temă