Vlad: „Și dacă tot a fost un joc de vacanță, unii jucători chiar vor primi vacanță”

Marius ANGHEL 24 May. 2014, 15:30 Campionat
Vlad:**

Directorul tehnic al echipei Gloria Bistrița, învinsă astăzi cu 3-1 în derby-ul pentru promovare cu CS Universitatea Craiova, a fost nemulțumit la finalul jocului față de atitudinea jucătorilor săi. Remus Vlad spune că trupei transilvănene i s-au diminiat total șansele de a ajunge în Liga I, atât în privința actelor, cât și sportiv. Oficialul spune că meciul cu CSU a fost de vacanță, vacanță pe care o vor primi și unii dintre jucătorii pregătiți de Cristian Coroian.

„Deja șansele noastre s-au diminuat total, și din punctul de vedere al licențierii, și din cel sportiv. A fost un meci cu două stări diferite: Craiova își dorea foarte mult să obțină victoria pentru a fi sigură cel puțin în plan sportiv de promovare, apoi Gloria, o echipă descurajată, nemulțumită, fără acea determinare, fără motivele pentru care o partidă trebuie abordată cu maximă concentrare. Parcă a fost mai mult un joc de vacanță. Și dacă tot a fost un joc de vacanță, pe căldură, unii jucători chiar vor primi vacanță”, a declarat, citat de timponline.ro, Remus Vlad.

Gloria Bistrița a pierdut cu 3-1 meciul de pe teren propriu împotriva CS Universității. Au marcat Ganea (50), Varga (53 din penalty) și Velcovici (86), respectiv Feher (85 din penalty).

După acest insucces, bistrițenii se mențin pe locul patru în Seria a II-a, dar s-au distanțat la nouă puncte față de adversarul de astăzi, clasat pe doi, și nu-i mai pot depăși în ultimele trei etape rămase de disputat din acest campionat. Pe teren, Gloria nu mai are nicio șansă să promoveze.

Marius ANGHEL 24 May. 2014, 15:30 Campionat
Pe aceeași temă