Vlad Munteanu îi contrazice pe timișoreni și spune că CSM n-a făcut antijoc: „Am jucat tactic foarte bine”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 23 Nov. 2014, 20:20 Campionat
Vlad Munteanu îi contrazice pe timișoreni și spune că CSM n-a făcut antijoc:**

Mijocașul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Vlad Munteanu, a făcut un joc foarte bun la Timișoara, unde a fost printre remarcați. Vâlceanul subliniază că echipa sa a jucat excelent din punct de vedere tactic pe stadionul „Dan Păltinișanu”, de unde a plecat neînvinsă, 0-0 cu liderulACS Poli.

„A fost un meci reușit din punct de vedere tactic, chiar dacă Poli a avut mai multă posesie, dar nu a avut mai mult de două ocazii. Am văzut și declarațiile celor de la Timișoara, că am făcut noi antijoc, însă noi am jucat tactic foarte bine, ne-am dorit să îi blocăm la mijocul terenului și să îi suprindem pe contraatac, ceea ce ne-a reușit. Este un rezultat bun pentru noi, dar degeaba am scos acest punct, dacă nu vom câștiga următorul meci, cel cu Reșița. Trebuie să ieșim din această pasă proastă, să câștigăm meciurile cu Reșița și Bihor și să terminăm anul cu fruntea sus, în primele cinci echipe”, a spus Munteanu.

Fotbalistul vâlcean crede că parcursul slab din acest sezon se datorează jucătorilor. „Noi, jucătorii suntem de vină pentru rezultatele slabe de până acum. Orașul, suporterii, conducerea clubului merită mai mult, o echipă clasată cât mai sus. Am venit în vară  pentru un proiect, eu îmi doresc mult să rămân la Vâlcea și să avem rezultatele pe care ni le dorim”.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 23 Nov. 2014, 20:20 Campionat
Pe aceeași temă