Vivi Răchită nu se dezminte de ironii nici înainte de meciul dintre ACS Poli și Balotești. Cum comentează faptul că timișorenii nu mai au echipament violet: „Vine din China”

Marius ANGHEL 29 Mar. 2019, 15:24 Campionat
Vivi Răchită nu se dezminte de ironii nici înainte de meciul dintre ACS Poli și Balotești.** Cum comentează faptul că timișorenii nu mai au echipament violet:

ACS Poli joacă sâmbătă, de la ora 11:00, un meci foarte important în încercarea de a menține vii speranțele de salvare de la retrogradare, cu CS Balotești. Valeriu Răchită a ironizat tactica ilfovenilor din precedentul joc, cu Ripensia, pierdut pe teren propriu cu 0-2, când antrenorul Gică Mihali nu a utilizat cei mai tehnici fotbaliști din lot. În altă ordine de idei, timișorenii așteaptă să joace din nou în violet când va veni echipamentul din China.

Răchită are probleme de lot înaintea importantului meci cu CS Balotești, deoarece Codrea e suspendat, iar Rogoveanu va rata mare parte din sezon din cauza unei fracturi de metatarsian. Bilia are glezna umflată, iar Paramatti avut și el probleme.

„I-am felicitat pe băieți pentru punctul scos la liderul campionatului (n.r. – 0-0 la Sportul Snagov), dar i-am atenționat că meciul cu Balotești va fi de două ori mai important, prin prisma clasamentului, decât cel de la Snagov. Urmează un meci de șase puncte. Este echipa de deasupra noastră în clasament. Îi cunoștem pe cei de la Balotești. La meciul cu Ripensia au folost trei sisteme. Au început cu cinci fundași, au continuat cu patru și au terminat cu trei. Probabil au un lot foarte valoros dacă i-au ținut pe Predescu, Vasile Mihai și Niculae pe bancă la meciul cu Ripensia. Meciul de la Brăila l-au pierdut nemeritat, ei au avut ocaziile mai clare”, a precizat Răchită despre adversarul din etapa a 27-a.

Deocamdată, în retur, ACS Poli a jucat în combinații „nefirești” de culori, negru și roșu sau alb-portocaliu-negru. Clubul așteaptă și un echipament violet, dar care nu a sosit încă din China. „Și eu întreb din ianuarie. Din păcate, am înțeles că echipamentul vine din China. Este în așteptare, dar avem promisiune că azi-mâine este aici. Suntem în legătură în fiecare zi cu reprezentanții firmei care trebuie să îl trimită. Din păcate, este personalizat și durează mult. Sper ca mâine să jucăm în acest echipament”, a mai precizat Răchită.

CS Balotești are 22 de puncte și se flă pe locul 18. ACS Poli e un loc mai jos, cu 15 puncte. Meciul dintre cele două echipe care luptă pentru evitarea retrogradării are loc sâmbătă, la Timișoara, pe arena Electrica, de la ora 11:00.

Articol scris de Anda DELIU

Marius ANGHEL 29 Mar. 2019, 15:24 Campionat
Pe aceeași temă