Vițelaru a adus victoria

Liga2.ro 08 Mar. 2009, 14:23 Campionat
Vițelaru a adus victoria

Fundașul Andrei Vițelaru, autorul unicului gol din partida Dunărea Galați – Ceahlăul a declarat că meciurile din eșalonul secund pot constitui pentru el și colegii lui un bun prilej de pregătire a viitoarelor partide din Liga lui Mitică. Desemnat să execute lovitura de la 11 metri, ca urmare a faultului comis în careu asupra lui Ionuț Bădescu, fundașul Andrei Vițelaru a avut misiunea de a-l anihila pe fostul său coleg de la Ceahlăul, atacantul Ionuț Enache.

„Ca să putem face față adevăratelor derby-uri din prima ligă, trebuie să ne «antrenăm» bine în eșalonul secund. Pentru Cristea, Cristescu și Ionuț Enache, care mi-au fost colegi de suferință în echipele la care am jucat, mi-aș dori ca Dunărea Galați să fie a doua echipă care va promova, după Ceahlăul, la vară, în Liga 1!”, a spus Andrei Vițelaru.

Florin Marin, managerul general al Ceahlăului, este convins că promovarea depinde numai de jocul elevilor săi. „Depindem numai și numai de noi și de rezultatele proprii. De acum, trebuie să facem tot ce depinde de noi să păstrăm această postură din clasament, câștigată cu multă transpirație, efort și sacrificii”, a spus Florin Marin, care are o singură rugăminte în fața simpatizanților formației sale: „Să nu mai aud de pretenții exagerate față de acești băieți ce compun lotul nostru. Sunt tineri, majoritatea lipsiți de experiență și care au nevoie de mult timp să crească în joc”.

Cu toate că Ceahlăul a beneficiat de 10 penalty-uri pînă în prezent, din care a ratat unul, cu Sportul Studențesc, iar patru penalty-uri au fost decisive pentru obținerea celor trei puncte, acest aspect este trecut doar în dreptul statisticilor de oficialii pietreni. „Penalty este atunci când îl dă arbitrul și nu altcineva. Părerea mea este că ar fi bine să așteptăm să treacă, sperăm noi cu rezultate fructuoase, și următoarele două etape. Avem parte de meciuri dificile dat fiind faptul că jucăm în compania unor adversari cu pretenții în lupta la vârful clasamentului. Dacă liga întâi este încă departe sau mai aproape de noi, vom afla doar după aceste etape”, consideră Viorel Mestecăneanu, președintele CA al FC Ceahlăul.

Articol scris de Cristi Soroceanu

Liga2.ro 08 Mar. 2009, 14:23 Campionat
Pe aceeași temă