Visează la titularizare

20 Aug. 2009, 10:56 Campionat
Visează la titularizare

Din acest sezon, antrenorul Ionut Badea mizează pe trei juniori, ambițioși și dornici de performanță, crescuți în curtea FC Argeș. Unul dintre ei este Alexandru State, care și-a popus să-și câștige cât mai repede un loc de titular.
 

Alexandru State unul dintre cei trei juniori promovați de antrenorul Ionuț Badea la echipa mare spune că s-a integrat foarte bine în lotul alb-violet și că a avut o primire frumoasă din partea coechipierilor. Tânrărul jucptor nu se aștepta să facă parte din prima echipă și inițial a luat ca pe o glumă vestea că a fost inclus în lot: "Nu mă așteptam să fiu chiar așa de repede promovat, anunțul a venit sub formă de glumă, apoi ca o surpriză și chiar nu ma gândeam că o să joc la echipa mare", a declarat juniorul alb-violet.
 

 

Obiectivul lui Alexandru în acest sezon este să devină titular în formația antrenată de Ionuț Badea. Tânărul fotbalist spune că un mare merit pentru promovarea s-a la prima echipă îl are antrenorul de la juniori Dan Silvășanu cu care ține legătura aproape zilnic.

 

articol scris de Andrei Zevedei (RL2)
 

20 Aug. 2009, 10:56 Campionat
Pe aceeași temă