Vișa: „Sper să joc măcar 15 minute la Sibiu”

Mihai Andries 28 Sep. 2012, 10:46 Campionat
Vișa:** „Sper să joc măcar 15 minute la Sibiu

Jucătorul echipei FC Argeș, Bogdan Vișa, este foarte aproape de a juca primele sale minute în tricoul echipei din Trivale. Fundașul central se simte foarte bine la noua sa echipă și își dorește să poată debuta la noua sa echipă chiar la jocul din runda viitoare cu Voința Sibiu.

Cum te mai simți?
Mă simt mai bine și chiar pot să spun că mă bucur foarte mult că mă pot pregăti și eu alături de colegii mei. Să vedem când pot intra și eu pe teren pentru că am stat foarte mult timp pe tușă în această perioadă.

Îți este greu să stai pe tușă și colegii să joace?
Este cel mai greu pentru fotbalist perioada în care ești accidentat pentru că atunci te simți nefolo-sitor. Degeaba ești lângă echipă, vii și te uiți la meci, dacă nu poți juca nici măcar un minut. Noi ne apucăm de fotbal pentru că ne place acest sport și este groaznic pentru un jucător să stea atâta timp pe tușă fără să joace deloc. A fost o perioadă foarte dificilă pentru mine.

Cum e la FC Argeș?
Mă simt foarte bine pentru că am găsit un grup foarte unit aici și sunt jucători foarte talentați. Toți jucătorii sunt tineri, jucători care își doresc să obțină rezultate foarte importante, iar acest lucru mi-l doresc și eu. Tocmai de aceea sper să pot juca mai repede pentru noua mea echipă.

Antrenorul cum ți se pare?
Antrenorul echipei noastre este unul foarte talentat și este un om care vrea să iasă totul ca la carte. Tocmai de aceea îmi place să mă pregătesc cu domnul Viorel Dumitrescu și asta pentru că este genul de antrenor care nu lasă nimic la voia întâmplării.

Când te vom vedea pe teren?
Sper să pot juca și eu primele minute în campionat la jocul de la Sibiu. Îmi doresc să pot juca acolo primele mele minute pentru că mai am ceva de recuperat din punct de vedere fizic. Am stat o perioadă foarte lungă de timp pe tușă și îmi este și mie greu să pot face față la un joc oficial.

Câte minute speri să joci la Sibiu?
Eu îmi doresc să joc, nu are importanță câte minute pot face acest lucru. Sunt mulțumit și dacă voi juca 10, 15 minute, nu acest lucru contează. Toată decizia îi aparține domnului antrenor pentru că acesta simte dacă sunt eu pregătit și dacă pot intra pe teren.

Cum ți se pare parcursul echipei până acum?
Sunt de părere că echipa a mers destul de bine, dar din păcate jocul bun nu a fost unul recompensat și de rezultate pe măsură. Acolo am avut destul de mult de suferit pentru că rezultatele nu au fost cele dorite de noi.

Te-a impresionat vreo echipă anume?
Nu pot să spun că este vreo formație care m-a impresionat în mod teribil. Cred că se putea obține un rezultat bun și la Târgu Mureș, iar acest fapt ne dă o foarte mare încredere.

Ai avut emoții la meciurile echipei?
La jocul cu Vâlcea am fost la stadion, iar la Târgu Mureș am ascultat meciul la radio și clar că am avut foarte mari emoții. Este greu să stai departe de teren, exact cum am spus, este cea mai grea perioadă pentru un jucător.

„După 50 de minute nu mai poate să joace!”

Bogdan Vișa a început și el să se pregătească alături de colegii de echipă de la FC Argeș. Fundașul central a sosit la Pitești în urmă cu aproape o lună, iar de curând a început să se pregătească alături de noii săi colegi. Fotbalistul a fost pe teren la antrenamentul cu grupa de copii și juniori pregătită de Viorel Moiceanu. Tehnicianul piteștenilor spune că fundașul central mai are nevoie de timp până a ajunge la un nivel foarte bun și că din punct de vedere fizic are foarte mari probleme. „Bogdan Vișa a început să intre și el la antrenamentele noastre și acum este alături de restul colegilor. Sper ca el să ne ajute foarte mult pentru că este un jucător de care avem mare nevoie. Numai că în acest moment el nu este la cel mai bun nivel al său din punct de vedere fizic. După părerea mea, după 50 de minute el nu mai poate să joace. Putem spune că i «se rupe lanțul», dar avem răbdare de el pentru că vine după o perioadă de șase luni în care nu a jucat absolut deloc.”, a declarat antrenorul principal al echipei FC Argeș, Viorel Dumitrescu.

Sursa: FC Argeș

Mihai Andries 28 Sep. 2012, 10:46 Campionat
Pe aceeași temă