Viorel Moldovan: „Nu mă surprinde evoluția echipelor ilfovene, acolo sunt fotbaliști foarte experimentați care au liniște financiară!”

Mihai Andries 07 Nov. 2013, 07:20 Campionat
Viorel Moldovan:**

Viorel Moldovan nu s-a arătat îngrijorat de faptul că Rapidul nu a mai reușit să câștige în Liga 2 de trei etape, dar speră să o facă sâmbătă în meciul cu Dunărea Galați, lanterna clasamentului în seria I. În exclusivitate pentru Sport Total FM, tehnicianul rapidist a vorbit numai la superlativ despre echipele ilfovene care își predau ștafeta între ele în ultimele etape.

„Am început jocul excelent, cu patru ocazii mari, n-am reușit și am fost surprinși, când Vasile a făcut acel penalty. La pauză am schimbat puțin, mai ales că pierdusem un om, pe Tînc. Am egalat, iar odată cu introducerea lui Lukanovic am reușit să trecem chiar și în avantaj. Din păcate, ne-au surprins din nou și au egalat. Nu am primit un penalty, am luat multe cartonașe, a fost un arbitraj destul de ciudat. Nu mă îngrijorează lipsa victoriei în ultimele trei etape, dar am luat punct la Iași și acum cu Suceava. Sper să învingem sâmbătă pe Dunărea Galați și să revenim cu seria meciurilor fără înfrângere. Nu mă surprinde evoluția echipelor ilfovene pentru că acolo s-au investit mulți bani, iar oamenii de acolo sunt implicați sută la sută. Jucătorii, mulți dintre ei foarte experimentați, sunt obișnuiți cu jocurile în Liga 1, joacă pe prime, au liniște financiară. La noi îi avem pe Pancu, pe Vali Negru și Voicu, restul sunt jucători care vin din Liga a III-a. Sperăm ca și la noi să vină odată liniștea financiar”, a declarat antrenorul Rapidului, Viorel Moldovan, în emisiunea „Fluier final”.

Sursa: Sport Total FM

Mihai Andries 07 Nov. 2013, 07:20 Campionat
Pe aceeași temă