Viorel Dumitrescu încă speră la locul 3

10 Apr. 2012, 11:35 Campionat
Viorel Dumitrescu încă speră la locul 3

În momentul de față se anunță o luptă extrem de interesantă pentru ocuparea locului 3 în clasament, fiind mai multe echipe ce țintesc ocuparea acestei poziții în seria a II-a din Liga a II-a. Una dintre echipele cu șanse importante în acest duel este FC Argeș. Piteștenii speră să se impună în această cursă pentru locul 3, acolo unde mai luptă cu Gaz Metan Severin, UTA Arad sau Chindia Târgoviște. „Va fi o luptă foarte interesantă pentru ocuparea locului 3. Cred că va fi un război până la urmă pentru că fiecare punct câștigat poate valora foarte mult. La începutul campionatului pe noi nu ne băga nimeni în seamă, dar am ajuns într-o postură foarte bună prin munca noastră și sper ca până la urmă să se îndeplinim și acest obiectiv. Sper să ne băgăm singuri în seamă și să terminăm campionatul pe podium, îmi doresc foarte mult să realizez această surpriză, pentru că ar fi o surpriză pentru cei care nu cunosc cu adevărat potențialul echipei FC Argeș”, a declarat Viorel Dumitrescu, antrenorul principal al echipei FC Argeș.

„Am depus dosarul de licențiere!”

La ora actuală există o adevărată nebunie în Liga a II-a cu privire la licențierea echipelor și circulă foarte multe zvonuri cu privire la situația complicată a celor de la Poli Timișoara. În toată această nebunie, managerul general al piteștenilor, Cătălin Barbu, a anunțat că FC Argeș a depus dosarul de licențiere pentru sezonul viitor din Liga I. „Am depus acest dosar de licențiere și din punctul meu de vedere nu cred că vom avea niciun fel de probleme. O să mergem la Federație, la începutul lunii viitoare, pe data de 4 sau pe 5 mai pentru a discuta mai multe detalii cu privire la acest subiect. În mod normal nu o să fie niciun fel de probleme, dar până a ajunge la aceste probleme, noi trebuie să ne facem treaba pe teren și să acumulăm cât mai multe puncte”, a declarat managerul general al echipei FC Argeș, Cătălin Barbu.

Nu îl interesează situația Timișoarei

Conducătorul piteștenilor a declarat că în momentul de față nu este foarte interesat de situația Timișoarei, mai ales că nu există nimic concret cu privire la licențierea acestora. „Nu pot să comentez foarte multe cu privire la acest subiect. Sincer să fiu, nici nu mă interesează foarte mult situația celor de la Poli Timișoara. Sunt simple zvonuri că nu ar primi această licență, dar nu este nimic concret. Totul este la nivelul de zvonuri, așa că nu ne putem permite luxul să ne gândim că locul 3 promovează sigur. Oricum, noi trebuie să ne facem treaba și să ne gândim doar la jocurile pe care le avem noi de disputat”, a declarat managerul general al echipei FC Argeș, Cătălin Barbu.

Sursa: Ziarul Top

10 Apr. 2012, 11:35 Campionat
Pe aceeași temă