„Vioară” s-a dezacordat! CS Otopeni face al doilea pas greșit din acest sezon

Liga2.ro 06 Oct. 2012, 18:38 Campionat
„Vioară

După ce nu au reușit să câștige la Târgoviște având un om în plus, echipa pregătitiă de Ion Viorel nu a reușit să ia toate cele trei puncte, terminând 1-1 partida cu Unirea Slobozia.

Cotată favorită la victorie, CS Otopeni a pierdut din nou două puncte, mai ales că astăzi a avut avantaj. Cu o primă repriză destul de ștearsă, în care singurele faze importate au fost la poarta lui Dobre, Pălimaru și Dumitrescu ratând ținta după două faze spectaculoase, ilfovenii au deschis scorul în mitanul secund după golul lui Călin Marin (54). Acesta a prelungit în poartă o minge venită din corner și toată lumea era fericită pe micuța arenă din Otopeni. Jocul s-a animat după acest gol, iar ambele echipe trag mai tare pentru a învinge, iar cei care lovesc sunt oaspeții. Liviu Mihai (68) execută o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri, la colțul scurt, iar Bucuroiu se vede nevoit să scoată mingea din plasă, după ce acesta nu a plonjat destul cât să oprească golul. Mai trec 10 minute, iar ialomițenii au avut șansa de a da lovitura, dar șutul lui Roșu este respins tardiv în bară de Bucuroiu. Minutele trec Otopeniul încearcă să înscrie în poarta lui Dobre, dar tabela nu se mai schimbă, iar după fluierul final, Ion Viorel rămâne pe bancă, vizibil nervos, unde discută cu directorul sportiv.

CS Otopeni – Unirea Slobozia 1-1
C. Marin 54 / L. Mihai 68

Bucuroiu – S. Pană (Bardu 75), Cl. Dumitrescu, Pălimaru, Vătavu, Bg. Dumitru, Răvoiu (Ghiță 61), Fl. Manea, Mug. Dedu (cpt.), Fl. Pârvu (Bucă 80), C. Marin
Antrenor: Viorel Ion

L. Dobre – S. Stan, R. Soare (cpt.), G. Lazăr, C. Toma, C. Roșu, Macare, L. Mihai (Cristea 89), Georghiu, Mihalcea (V. Toma 90+3), Fl .Anghel (V. Gheorghe 65)
Antrenor: Marin Dună

Articol scris de Adrian ALBU

Foto: photochic.ro

Liga2.ro 06 Oct. 2012, 18:38 Campionat
Pe aceeași temă