„Vioară” a găsit cauzele înfrângerii rușinoase de la Balotești: „Nu-i un teren pentru un fotbal normal”

Marius ANGHEL 20 Oct. 2014, 13:15 Campionat

Antrenorul Gloriei Buzău, Viorel Ion, a declarat la finalul partidei pierdute sâmbătă, în cadrul etapei a 9-a a Ligii 2, 0-3 cu CS Balotești, că nu a scăpat de lucrul de care se temea cel mai mult și de care le-a atras atenția jucătorilor săi înainte de această deplasare. „Vioară” a spus că dimensiunea terenului de la Balotești a fost principalul adversar pentru fotbaliștii săi în înfrângerea contra nou-promovatei.  

„I-am avertizat toată săptămâna că va fi cel mai greu meci! Echipa asta va mai bate multe formații pentru că acesta nu-i un teren pentru un fotbal normal! A fost prima problemă pe care am avut-o și n-am putut să ne adaptăm la ce a fost. Asta nu înseamnă că trebuie să ne ascundem, am prins o zi slabă, le-am spus că o să fie accent pe fazele fixe. Am aliniat o echipă cu talie mare, dar n-am dat o dată într-o minge la nicio fază fixă, și am avut și cornere și lovituri libere foarte multe! Plus că am avut ocazia lui Răduca din minutul 2, apoi bara lui Voicu, dacă înscriam cred că altfel stăteau lucrurile. Pe urmă am riscat, ne-a prins pe contraatac, cu o echipă de nivelul acesta așa se întâmplă. De ce mi-a fost frică, n-am scăpat”, a spus Viorel Ion pentru sansanews.ro.

Fără victorie în Liga 2 în primele opt etape, perioadă în care înregistrase doar două egaluri, CS Balotești a câștigat primul meci în acest sezon în fața Gloriei Buzău, scor 3-0. Golurile au fost marcate de Alexandru Marinaș (16) și Ștefan Radu (49, 61). Cu toate aceste, gruparea ilfoveană se află tot pe ultimul loc în Serie 1, la două puncte în spatele unei alt nou-promovate FCM Dorohoi.

De partea cealaltă, Gloria Buzău se află pe locul 5 și are 13 puncte strânse.

Foto: Adi SOARE

Marius ANGHEL 20 Oct. 2014, 13:15 Campionat
Pe aceeași temă