Vintilă s-a accidentat grav în finalul jocului cu băimărenii: „Are fractură”

Marius ANGHEL 06 Jun. 2013, 12:08 Campionat
Vintilă s-a accidentat grav în finalul jocului cu băimărenii:**

Finalul de partidă de la Mioveni a fost unul cu ghinion pentru Mihai Vintilă. Atacantul galben-verzilor a suferit o accidentare gravă și sunt șanse mari să stea cel puțin șase luni în afara terenului.

„Din păcate, din ce mi-a spus doctorul Mișu are fractură și este păcat pentru că el este un jucător tânăr, începuse să joace și acum va ieși o perioadă din circuit”, a spus Eftimie.

Argeșenii au câștigat greu meciul cu FC Maramureș, scor 1-0, golul venind în prelungirile partidei. Chiar și așa antrenorul gazdelor a declarat că este mulțumit de jocul făcut de elevii săi. „Am întâlnit o formație care a luptat pentru evitarea retrogradării. Eu țin să le mulțumesc jucătorilor pentu efortul făcut, noi ne-am apărat corect șansele, ne-am dorit să câștigăm acest joc și am reușit acest lucru pe finalul partidei. Am folosit mai mulți tineri pe care eu îi consider jucători de viitor. Este adevărat că în repriza secundă i-am cam invitat la joc, am făcut și unele greșeli dar aceste lucruri le vom discuta după analiza jocului”, a declarat Iordan Eftimie.

Argeșenii vor intra sâmbătă în vacanță, ultimul antrenament urmând să fie efectuat mâine pe stadionul Orășenesc.

Sursa: Sport Argeș

Marius ANGHEL 06 Jun. 2013, 12:08 Campionat
Pe aceeași temă