Vineri au semnat, duminică au jucat! Ultimele două noi achiziții ale Argeșului au debutat cu Luceafărul

Marius ANGHEL 01 Oct. 2018, 17:18 Campionat
Vineri au semnat, duminică au jucat!** Ultimele două noi achiziții ale Argeșului au debutat cu Luceafărul

Legitimați cu două zile înaintea meciului cu Luceafărul Oradea, Rareș Enceanu (24 de ani) și Vasile Gheorghe (33 de ani) au apucat să debuteze la FC Argeș. Duminică, în meciul de la Pitești, câștigat cu 2-0, Emil Săndoi i-a trimis pe teren pe cei doi mijlocași pe finalul jocului.

În minutul 70, fostul jucător al FCSB-ului, Raren Enceanu, i-a luat locul lui Ionuț Năstăsie. Ulterior, în minutul 79, Vasile Gheorghe a fost trimis pe teren în locul lui Alin Buleică.

Cei doi jucători au avut evoluții destul de bune în puținele minute în care au fost folosiți. Enceanu putea chiar să marcheze la prima ocazie de gol pe care a avut-o, însă, șutul său din interiorul careului nu a prins cadrul porții. În cele aproape 15 minute petrecute în teren, Vasile Gheorghe a reușit să ordoneze jocul alb-violeților de la mijlocul terenului, fiind un excelent servant pentru unii dintre colegii săi care au rămas în poziții ideale de a marca.

Enceanu și Gheorghe au semnat cu echipa piteșteană până la finalul sezonului competițional, cu drept de prelungire. Ambii se antrenau de două săptămâni sub comanda lui Emil Săndoi.

Foto: FC Argeș

Marius ANGHEL 01 Oct. 2018, 17:18 Campionat
Pe aceeași temă