Vin vremuri grele în Regie

Florin ALBOIU 14 Mar. 2009, 17:06 Campionat

Sportul Studențesc a pierdut lamentabil sâmbătă, pe teren propriu, în fața Dunării Giurgiu, cu scorul de 2-1, într-un meci contând pentru etapa a 20-a.

 

După o primă repriză modestă, în care nu s-au consemnat decât foarte puține ocazii la cele două porți, "studenții" au deschis scorul la prima fază a actului secund. Fundașul central Daniel Lung a urmărit o minge înaltă, și-a depășit adversarul direct și a trimis plasat cu capul în colțul lung. Jocul părea a curge în favoarea gazdelor, însă acestea nu au știut să gestioneze avantajul. Giurgiuvenii au început să pună tot mai multe probleme și la prima acțiune mai periculoasă au restabilit egalitatea. Samoilă a respins în lateral o minge șutată de la marginea careului, juniorul Marian Stan, bine plasat, a urmărit și a trimis în plasă. Calvarul alb-negrilor avea să fie întregit la următoarea ocazie a oaspeților, transformată în gol de Cojenel, intrat în teren după pauză. Mijlocașul Dunării a luat o acțiune pe cont propriu, a trecut ca prin brânză prin apărarea somnolentă a Sportului și l-a învins pe Samoilă cu un șut la colțul scurt.

 

Gazdele au încercat să revină în joc, însă acțiunile lor de atac au fost caracterizate de sterilitate, rezultatul rămânând nemodificat până la fluierul final al arbitrului Alexandru Deaconu. Sportul Studențesc a reușit contraperformanța ca în cele trei meciuri din retur să adune doar un singur punct, să marcheze o singură dată printr-un fundaș și a primit nu mai puțin de cinci goluri. Nori negrii se adună peste Regie, chiar dacă spectrul retrogradării nu reprezintă încă o amenințare, însă e clar că lucrurile nu se îndreaptă în direcția dorită de conducătorii clubului.

 

De cealaltă parte, formația lui Marin Barbu și-a trecut în cont o victorie foarte importantă, mai ales că venea după două eșecuri consecutive, putând să abordeze cu mai multă încredere partida cu FC Snagov de etapa viitoare.

 

Florin ALBOIU 14 Mar. 2009, 17:06 Campionat
Pe aceeași temă