Viitorul Săgeții depinde de decizia în cazul ACS Poli-Oțelul. Băbuțan: „Nici măcar 11 jucători nu avem sub contract”

Mihai Andries 07 Jul. 2014, 11:10 Campionat
Viitorul Săgeții depinde de decizia în cazul ACS Poli-Oțelul. Băbuțan:**

Retrogradată din Liga 1 la finalul sezonului de abia încheiat, gruparea din Năvodari nu știe încă în ce eșalon va evolua în cele din urmă și ce achiziții să facă pentru următoarea ediție de campionat. Constănțenii așteaptă un verdict în ceea ce privește contestația făcută de ACS Poli împotriva celor de la Oțelul, în urma căreia ar putea rămâne în primul eșalon.

„Pregătim ca totul să fie în regulă pentru noul sezon. Suntem una dintre echipele care pot începe sezonul în Liga 1. Dacă Tribunalul București va da câștig de cauză Timișoarei, atunci și noi vom ajunge în Liga 1”, afirmă președintele năvodărenilor, Aurelian Băbuțan.

„Dacă decizia va fi favorabilă, nu mă voi bucura, pentru că va urma o muncă titanică. Nici măcar 11 jucători nu avem sub contract, dar înțelegeri verbale avem și nu trebuie decât să așteptăm decizia. În cinci-zece zile trebuie să-i adunăm pe toți aceștia și să semnăm contracte. Concret, sunt jucători pe care îi dorim, dar cu ei am discutat și în varianta în care am rămâne în Liga 2, iar promovarea va fi obiectivul principal. Salariile lor nu depășesc 1.500 de euro, iar dacă va fi să rămânem în prima ligă le vom renegocia”, a declarat oficialul Săgeții Năvodari, în emisiunea „Fotbal la matineu” de la Sport Total FM

Vă reamintim că ACS Poli a contestat dreptul de joc al fotbaliștilor Cristi Sârghi și Victoraș Astafei în meciul direct cu gălățenii. La vremea respectivă, cei doi jucători aveau depuse memorii pentru a deveni liberi din cauza restanțelor financiare, fapt care i-ar fi făcut ineligibili pentru meciurile de Liga 1. Dacă timișorenii câștigă recursul, Oțelul va pierde meciul direct cu 0-3 și, ca o consecință, va retrograda în Liga 2, împreună cu FC Brașov, în timp ce Timișoara și Năvodariul ar reveni în primul eșalon.

Mihai Andries 07 Jul. 2014, 11:10 Campionat
Pe aceeași temă