Viitor întunecat pentru Otopeni

31 Oct. 2011, 11:32 Campionat

Viitorul Constanța și-a îndeplinit duminică obiectivul și a plecat de la Otopeni cu toate cele trei puncte, grație golului marcat de rezerva Aurelian Chițu, în minutul 84 și a înlăturat Delta Tulcea de la conducerea seriei I, diferența fiind făcută de numărul superior de goluri înscrise, liniile de clasament a celor două contracandidate la promovare fiind aproape identice.

Chiar dacă situație celor două echipe în clasament e complet diferită, jocul a avut un ritm bun, mai ales în prima repriză și un aspect echilibrat, cele câteva ocazii rare de gol fiind împărțite aproximativ egal la cele două porți. Cea mai clară a aparținut gazdelor, cu unminut înainte de pauză, dar Cristea a irosit-o șutând peste poartă.

În partea secundă, Viitorul a fost echipa mai proaspătă, mai lucidă și pe final mai pragmatică, reușind să înscrie golul victoriei prin Chițu, care și-a dovedit încă o dată calitățile de golgheter cu o execuție de la marginea careului, din întoarcere.

CS Otopeni a încercat în zadar să revină, lovindu-se de o apărare disciplinată. Mai mult, spațiile libere lăsate în defensiva ilfoveană puteau fi speculate de Rusu în ultimul minut, dar Râmniceanu a reușit să scoată șutul fostului stelist cu un reflex salvator.

Situația echipei lui Romică Bunică devine critică, rezultatele de până acum plasând CS Otopeni pe penultima poziție a clasamentului, la patru puncte de ultimul loc neretrogradabil, având nevoie ca de aer de o victorie, etapa viitoare, cu CF Brăila.

CS Otopeni: Râmniceanu – Ghindeanu (77 L. Ion), Iuhas, Perde, Al. Dragomir – Serediuc (cpt.), N. Cristea, Aug. Voinea, Mug. Dedu (70 Ursu) – R. Iacob, M. Ene (70 Fl. Anghel)
Antrenor: Romică Bunică

Viitorul: Bolboașă – D. Ninu, I. Larie, V. Păcuraru, V. Crețu – Benzar – V. Cristocea (cpt.), Al. Lazăr, Cârstocea (56 Chițu), Călințaru (80 Simion) – Pantelie (58 Rusu)
Antrenor: Cătălin Anghel

articol și foto de Florin Alboiu

31 Oct. 2011, 11:32 Campionat
Pe aceeași temă