VIDEO! Victorie prețioasă la Suceava pentru Dinamo II!

Marius ANGHEL 22 Apr. 2013, 12:40 Campionat
VIDEO!** Victorie prețioasă la Suceava pentru Dinamo II!

Rapid CFR Suceava a pierdut trei puncte foarte prețioase în cea de-a 22-a etapă a Ligii a II-a, după un meci foarte slab pe teren propriu în compania uneia din contracandidatele aflate în lupta pentru evitarea retrogradării, Dinamo II București, scor final 1 – 2. Înainte de fluierul de start al partidei, toți cei prezenți pe stadionul Areni au ținut un moment de reculegere în memoria fostului crainic al stadionului, Ioan Vațlavec. După nouă minute de joc, la prima și singura ocazie din prima parte, oaspeții reușesc să deschidă scorul prin căpitanul Ioniță, care la un corner se înalță peste apărarea suceveană și trimite balonul cu capul în plasă la colțl lung, scor 0 – 1. Pe fondul unui joc destul de modest, rapidiștii au alergat după egalare având doar trei ocazii mai clare de poartă, pe care nu le-au fructificat. În minutul 45, noul intrat Ionuț Plămadă primește o centrare pe jos de la Bălan și de la marginea careului mic îl învinge pe portarul adversa, scor la pauză 1 – 1.

Partea a doua a fost ceva mai animată, cu mai multe ocazii de o parte și de alta, prima aparținând dimamoviștilor, care trimit mingea puțin pe lângă poarta lui Preda, dintr-o lovitură liberă, la puțin timp Ionuț Plămadă luftând în careul advers, la o fază indentică precum cea a golului. Oaspeții reușesc pe contraatac să pună în pericol poarta suceveană, torpila trimisă de la 25 de metri de Roman nimerind bara transversală. Din minutul 67, Dinamo II rămâne în inferioritate numerică, după ce Alexandru Vasile a văzut al doilea cartonaș galben. Rapidul se instalează în jumătatea adversă dar irosește mai multe ocazii și în minutul 81 primește al doilea gol dintr-o lovitură liberă de la marginea careului, executată excelent de Buia, scor final 1 – 2.  

„Cred că este cel mai slab joc al nostru de când suntem în liga a II-a. Nu a mers nimic, mai ales la mijlocul terenului unde am fost dominați la toate capitolele. Nu am respectat tactica de joc, nu am făcut presing și nu am avut forță, echipa evoluând la nici 50% din potențial. Nu înțeleg de ce în deplasare jucăm bine și chiar foarte bine, iar acasă nu putem face asta. Mai sunt șapte etape și am avea timp să ne salvăm, dar nu dacă vom juca în felul acesta”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Din lotul Rapidului au lipsit trei jucători, Negru, Velescu și Pleniceanu, jucători de care tehnicianul sucevean a declarat că nu a avut nevoie la acest meci, deși excluderea lor temporară din lot pare să aibă conotații de indisciplină, mai exact nerespectarea programului de somn și ieșirile nocturne prin oraș.

RAPID CFR SUCEAVA
DINAMO II
1-2

I. Plămadă ”45 / M. Ioniță ”9, D. Buia ”71

A. Preda – D. Bălan, Fl. Plămadă (cpt.), O. Morariu, Semeghin (Spătar ”79) – Sumanariu, Găldean, M. Doboș, M. Petrescu (I. Plămadă ”43) – Caragea (Homneac ”68), M. Chiriac
Antrenor: Bogdan Tudoreanu

Iordan – L. Cristea, M. Ioniță (cpt.), I. Nae, Burnea – S. Filip (D. Buia ”71), Dobrosavlevici, M. Roman, Cr. Ciobanu (Al. Vasile ”54) – R. Stănescu, Balint (V. Lică ”78)
Antrenor: Tibor Selymes
Eliminat: Al. Vasile ”67 – 2 galbene

Sursa: Monitorul de Suceava
 

Marius ANGHEL 22 Apr. 2013, 12:40 Campionat
Pe aceeași temă