VIDEO | Suceava a contat doar o repriză în meciul de la Călărași. Autogolul lui Dănilă le-a readus pe gazde în joc

Marius ANGHEL 04 Apr. 2016, 12:40 Campionat

Rapid Suceava a încheiat cu o înfrângere sezonul regulat al Ligii 2. Într-un meci contând pentru etapa a 26-a, formația pregătită de Costel Ilie a pierdut cu scorul de 3-1 (1-1) în deplasarea de la Călărași și va juca în play-out, acolo unde va încerca să se salveze de la retrogradare.

Chiar dacă a abordat partida cu Dunărea fără mai mulți jucători de bază precum Semeghin, Bălan, Sfrijan sau Negru, sucevenii au deschis scorul după un sfert de oră de joc prin basarabeanul Boiciuc, care a înscris cu capul, din centrarea lui I. Plămadă. Echipa gazdă, angrenată în lupta pentru promovarea în eșalonul întâi, nu putea fi mulțumită cu acest rezultat, numai că încercările ofensive ale fotbaliștilor pregătiți de Adrian Mihalcea au fost dejucate cu calm de apărarea suceveană. Mai mult, același Boiciuc a ajuns în poziție de finalizare în minutul 35, însă a fost faultat la marginea suprafeței de pedeapsă de un apărător advers, fără ca centralul Ovidiu Oprea din Ploiești să-i arate acestuia din urmă cartonașul roșu care se cuvenea.

Totul a decurs conform planului pentru oaspeți până în minutul 43, atunci când juniorul Dănilă a deviat nefericit în propria poartă o minge venită din corner. Încurajați de acest gol venit de nicăieri, fotbaliștii gazdă au devenit din ce în ce mai insistenți pe faza ofensivă, iar eforturile lor au fost răsplătite de reușita lui V. Balint din minutul 60. Ultimul gol al partidei a fost marcat de Kanda, cu un sfert de oră înainte de final, cu execuție precisă, din lovitură liberă de la 25 de metri.

VEZI o GALERIE FOTO de la meci

DUNĂ‚REA CĂ‚LĂ‚RAȘI    3
RAPID CFR SUCEAVA    1

Dănilă ”43 – autogol, V. Balint ”60, Kanda ”75 / Boiciuc ”14

C. Lungu (cpt.) – Țenea, Bumbac, M. Popescu (S. Matei ”46), M. Chițu – V. Balint, Sg. Popescu, Preoteasa, Vădrariu (Al. Stoica ”58) – Alami (V. Andrei ”79), Kanda
Rezerve neutilizate: G. Popa – M. Ștefan, Săftescu, M. Mureșan
Antrenor: Adrian Mihalcea

Niga – G. Apostol, Velescu, D. Ciobanu, Bîgu – Golofca (cpt.), Aeroaiei (Dudea ”66), Dănilă, Gheorghiciuc (Vornicu ”87) – I. Plămadă (Tudorache ”79), Boiciuc
Rezerve neutilizate: Hînțescu – Mateciuc, Jitariuc, T. Gălan
Antrenor: Costel Ilie

Stadion: Municipal (Călărași); Spectatori: 1.000; Arbitru: Ovidiu Petru Oprea 3 (Ploiești); Asistenți: Alexandru Mihăilă 3 (Râmnicu Vâlcea) și Marian Truță 3 (Sirineasa); Jucătorul meciului: Bodo Kanda 3.

VEZI PE CE LOC SE SITUEAZĂ‚ DUNĂ‚REA CĂ‚LĂ‚RAȘI ÎN PLAY-OFF ȘI CE PROGRAM ARE

VEZI PE CE LOC SE SITUEAZĂ‚ RAPID CFR SUCEAVA ÎN PLAY-OUT ȘI CE PROGRAM ARE

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
Foto: Cătălin NIȚU
 

Marius ANGHEL 04 Apr. 2016, 12:40 Campionat
Pe aceeași temă