VIDEO Rapidiștii au făcut figurație în confruntarea cu Dunărea Galați

Marius ANGHEL 19 Apr. 2014, 17:52 Campionat
VIDEO Rapidiștii au făcut figurație** în confruntarea cu Dunărea Galați

Rapid a început cu stângul play-out-ul pentru menținerea în Liga a II-a. Sucevenii au fost învinși la scor de neprezentare, pe Areni, de Dunărea Galați, una dintre codașele clasamentului, formație cu un viitor incert din cauza problemelor financiare.

După o mare ocazie de gol irosită de Negru, oaspeții au reușit deschiderea scorului după un sfert de oră de joc prin Sfrijan, care a reluat cu capul în plasă o centrare venită din corner, de la V. Ion.

Șocul primirii acestui gol a fost recepționat din plin de „ceferiști”, aceștia fiind penalizați din nou de oaspeți în minutul 21, când Neagu, scăpat din marcaj, a înscris nestingherit în poarta apărată de Pascal. Aflați în zi proastă de joc, alb-vișiniii au avut câteva încercări anemice de a periclita buturile adverse, mult mai periculoși pe contraatac rămânând tot gălățenii, care au irosit până la pauză alte două mari șanse de gol prin căpitanul Matei, cel mai bun jucător de pe teren și Gohoreanu, care a ratat din poziție de unu la unu cu Pascal.

Sucevenii au început mult mai deciși repriza a doua, Negru și nou intratul Gafița au ajuns în poziții bune de finalizare, însă forcingul lor s-a oprit brusc, după doar 15 minute. Odată cu trecerea timpului, rapidiștii și-au pierdut complet din lucididate, intrând în jocul de uzură propus de echipa oaspete, care s-a prezentat mult mai bine pentru această confruntare.

Scorul final al partidei, 0-3, a fost stabilit de gălățeanul V. Ion chiar la ultima fază de joc a meciului, cu un șut imparabil de la marginea careului de 16 metri.

RAPID CFR SUCEAVA
DUNĂ‚REA GALAȚI
0-3

Sfrijan ”16, C. Neagu ”22, V. Ion ”90+3

Pascal – D. Bălan, Ferariu (Golofca ”60), Velescu, Semeghin (cpt.) – Cerlincă, Sumanariu, V. Stănescu (Vitu ”46), Arotăriței (Cr. Gafița ”46) – M. Negru, I. Plămadă
Antrenor: Bogdan Tudoreanu

C. Costea – L. Radu, Bg. Panait, I. Ursu, Sorin Cucu – Bâtfoi (Vraciu ”55), Sfrijan, V. Ion, Gohoreanu (Cenk ”63) – M. Matei (cpt.)(S. Drăgan ”83), C. Neagu
Antrenor: Costel Enache

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
Foto și video: Gazeta de Suceava

Marius ANGHEL 19 Apr. 2014, 17:52 Campionat
Pe aceeași temă