VIDEO! Pană peste Napoli, Reșița peste Craiova lui Mititelu!

Marius ANGHEL 07 Nov. 2013, 16:51 Campionat
VIDEO! Pană peste Napoli,** Reșița peste Craiova lui Mititelu!

Metalul Reșița câștigat ieri, pe stadionul din Valea Domanului, cu 1-0 (0-0), meciul cu FC Universitatea Craiova, prin golul marcat de Staicu.

Marian Pană a pregătit excelent jocul cu oltenii și reșițenii au obținut o victorie meritată, după cum recunoștea la finele partidei și tehnicianul italian Nicolo Napoli. Antrenorul Reșiței le-a cerut elevilor săi să pună în permanență presiune pe adversar, să împingă jocul cât mai mult în terenul adversarilor și să joace pe spații mici. Rosso-nerii au fost mereu primii la minge, s-au dublat excelent și i-au pus în dificultate pe oaspeți, aceștia abuzând de mingi lungi care nu le-au folosit nici lui Baird și nici lui Stoianof, în partea a doua a jocului.

Metalul a început în forță și ar fi putut deschide scorul încă din minutul trei. Șutul lui Neagoe a fost respins însă de Hotoboc în bara transversală. Cu zece minute înainte de pauză, a venit rândul lui Pascal să fie ocrotit de bară la șutul lui Mârzeanu. Staicu a ratat pentru Reșița ultima mare ocazie de gol a primei reprize, când a greșit ținta dintr-o poziție favorabilă. S-a revanșat însă la trei minute după pauză, când a driblat în careul oltenilor mai mulți jucători, inclusiv pe portarul Hotoboc, și a deschis scorul.

VEZI o GALERIE FOTO de la meci

Universitatea a riscat mai mult din acel moment, dar tot reșițenii au fost mai periculoși. Octavian Vasile a profitat de spațiile lăsate și a zburdat când pe dreapta, când pe stânga, punându-i în situații ideale pe Neagoe, Breșneni sau Mureșan. Niciunul nu a reușit să-l bată pe Hotoboc, dar cum Știința a dat o replică palidă, Metalul a luat trei puncte și a urcat pe patru în clasament, la egalitate de puncte cu adversara de ieri.

Sursa: Express de Banat

Marius ANGHEL 07 Nov. 2013, 16:51 Campionat
Pe aceeași temă