VIDEO: Mititelu a dat zăpada împreună cu fanii, pe „Ion Oblemenco”

Mihai Andries 28 Nov. 2013, 17:22 Campionat
VIDEO:** Mititelu a dat zăpada împreună cu fanii, pe

Zăpada a acoperit terenul, cu două zile înainte ca FC Universitatea Craiova să joace primul meci acasă pe stadionul „Ion Oblemenco”, după doi ani și jumătate. O mână de suporteri, în frunte cu patronul Adrian Mititelu și portarul Andrei Preda, s-au ocupat, joi, de eliberarea suprafeței de joc.

„Îmi doresc ca echipa să zburde pe teren sâmbătă seară și nu vreau ca zăpada să fie un impediment.”, a spus omul de afaceri, supărat că angajații bazei sportive au primit ordin să nu ajute la degajarea zăpezii de pe gazon.

„Mă bucur că, în sfârșit, jucăm acasă, chiar dacă e ultimul meci al anului. E important pentru noi, ne dă moral și încredere că putem ieși din situația asta.”, a declarat, joi, Adrian Mititelu, în timpul lucrărilor de degajare a zăpezii de pe suprafața de joc a stadionului „Ion Oblemenco”.

„Îmi doresc ca echipa să zburde pe teren sâmbătă seară și nu vreau ca zăpada să fie un impediment. Cum să nu pun umărul la dat zăpada? Ce, mie îmi scad gradele? Sunt obișnuit cu munca. Au venit și câțiva suporteri și le mulțumesc. Angajaților bazei sportive li s-a spus ca nu cumva să pună mâna să facă ceva. Asta e, noi am fost mai mult decât omenoși cu ei (n.r. cu cei de la CS U Craiova) și ei ne-au întors aceeași față.”, a adăugat omul de afaceri.

VEZI VIDEO CU ADRIAN MITITELU DESZĂ‚PEZIND GAZONUL PE „ION OBLEMENCO”

Și rapidiștii au ajutat, miercuri, la eliberarea terenului de zăpadă, înaintea meciului cu ACS Berceni, din Seria 1 a Ligii a 2-a. Deși asociatul patronului Adrian Zamfir, Nicolae Cristescu, anunțase că va pune și el umărul la deszăpezire, fanii giuleșteni care au făcut un efort în plus pentru echipa lor au spus că omul de afaceri a lipsit. „Nu ne-a dat nici măcar un ceai și a venit cu 20 de minute înainte de începutul meciului.”, acuză suporterii alb-vișiniilor.

 

Sursa: DigiSport

Mihai Andries 28 Nov. 2013, 17:22 Campionat
Pe aceeași temă