Cristescu a deszăpezit Giuleștiul doar din vorbe! „Noi am dat la zăpadă, el un ceai nu ne-a oferit”

Marius ANGHEL 28 Nov. 2013, 15:51 Campionat
Cristescu a deszăpezit Giuleștiul doar din vorbe!**

 Rapid a jucat ieri contra celor de la ACS Berceni, iar giuleștenii au câștigat partida cu un scor categoric (3-0), fapt ce le-a permis să treacă pe primul loc în prima serie din liga secundă.

Înaintea meciului, suporterii și angajații Rapidului au avut multă treabă: au fost nevoiți să deszăpezească arena „Valentin Stănescu” pentru ca meciul să se poată disputa. Deși a precizat că a participat și el alături de fani și angajați, Nicolae Cristescu nu a fost însă prezent la deszăpezirea terenului de joc.

„Ne-am săturat de vorbele pe care domnul Cristescu le spune mereu. Noi am dat la zăpadă, iar dumnealui nici măcar un ceai nu ne-a dat”, a declarat unul dintre cei prezenți ieri la stadion.

Primă de la antrenor

Victoria cu Berceni a adus Rapidul pe primul loc, la trei puncte distanță de locul secund ocupat de FC Clinceni. În acest moment, trupa vișinie speră cu șanse reale la promovare, iar antrenorul Viorel Moldovan a ținut să răsplătească din propriul buzunar efortul jucătorilor.

În lipsa unei recompense din partea acționariatului, Viorel Moldovan le-a oferit o primă de 10.000 de euro fotbaliștilor după meciul cu ACS Berceni.

Marius ANGHEL 28 Nov. 2013, 15:51 Campionat
Pe aceeași temă