VIDEO | Gloria, fotbal cu sila și bătaie pe masură în Crâng, cu Dunărea Călărași. Vezi explicația lui Viorel Ion

Adrian Soare, Marius ANGHEL 20 Mar. 2016, 15:51 Campionat

Una dintre aspirantele la promovare din Seria I a Ligii 2, Dunărea Călărași, a plecat din Crâng cu toate cele trei puncte puse la bătaie în etapa a 23-a, învingând cu 4-0 pe Gloria Buzău. Misiunea jucătorilor lui Adrian Mihalcea a fost foarte mult ușurată de prestația lamentabilă a gazdelor, care au arătat ca o echipă aflată în vacanță.

Cu jucători visători, amorțiți ca după anestezie și jucând în silă, Gloria Buzău nu a pus deloc probleme formației călărășene, iar aceasta, evident, a speculat situația și golurile nu au întârziat să apară. Astfel, după un sfert de oră, tabela de marcaj s-a dezghețat când, la o lovitură liberă de pe dreapta executată de Vădrariu, Balint, rămas liber, a reluat cu capul în poartă din 10 metri. Chiar dacă și-au mai creat și alte situații, călărășenii au înscris apoi abia spre finalul primei reprize. În urma unei respingeri a defensivei buzoiene, Kanda (39), abia intrat în teren, a șutat cu sete de la marginea careului sub bara transversală.

Dunărea nu s-a mulțumit doar cu atât și în mitanul secund, pe fondul apatiei prelungită a gazdelor, și-a făcut de cap în teren, iar în urma unei acțiuni ofensive rapide, Vădrariu (68) a profitat de o nouă gafă a apărării buzoiene, marcând cu un șut din careul mic. Cu doar câteva minute înainte de sfârșitul meciului, trupa lui Mihalcea și-a mărit avansul la patru goluri. La capătul unui contraatac, același Vădrariu (86), aflat la opt metri de poartă, a marcat după ce a șutat din unghi, stabilind astfel rezultatul final.

Un deznodământ care nu putea fi altul, în condițiile în care jucătorii Gloriei Buzău au tratat jocul cu indiferență și au lăsat impresia că de fapt au intrat pe gazon doar să aibă oaspeții, companie.

În victoriei și a remizei Rapidului la Suceava, Dunărea Călărași s-a apropiat la două puncte de liderul Seriei I. În schimb, Gloria Buzău se află acum la opt puncte de SC Bacău, ultima clasată din play-off și își poate lua deja adio de la acest obiectiv.

GLORIA BUZĂ‚U        0
DUNĂ‚REA CĂ‚LĂ‚RAȘI    4

V. Balint ”39, Kanda ”15, Vădrariu ”68, ”86

D. Sârbu – A. Iordache, Vârtej, C. Vlaicu (cpt.), Agache – G. Marcu, Cl. Dumitrescu – Danciu, Bobe (N. Popescu ”59), D. Burlacu (Koprindzhzski ”73) – Mug. Dedu (Răduca ”67)
Rezerve neutilizate: A. Preda – G. Ghiță, Ch. Marcu, M. Voicu
Antrenor: Viorel Ion

C. Lungu – Țenea, M. Popescu, Bg. Panait (cpt.), M. Mureșan – V. Balint (M. Ștefan ”85), Sg. Popescu, Preoteasa, Vădrariu – Alami (V. Andrei ”71), V. Alexandru (Kanda 38”)
Rezerve neutilizate: G. Popa – Săftescu, M. Chițu, S. Matei
Antrenor: Adrian Mihalcea

Stadion: Gloria (Buzău); Spectatori: 100; Arbitru: Andrei Antonie 3 (București); Asistenți: Adrian Vornicu 3 (Iași) și Alexandra Theodora Apostu 3 (Bacău); Jucătorul meciului: Daniel Vădrariu 4.

Articol și foto de Adi SOARE
Video: Gloria Buzău
 

Adrian Soare, Marius ANGHEL 20 Mar. 2016, 15:51 Campionat
Pe aceeași temă