VIDEO! FC Olt, eșec în fața unui adversar pragmatic

Marius ANGHEL 01 Apr. 2013, 14:07 Campionat
VIDEO!** FC Olt, eșec în fața unui adversar pragmatic

FC Olt Slatina s-a înclinat, scor 0-2 (pauză 0-0), în meciul susținut pe teren propriu cu FC Bihor, la capătul unui joc în care orădenii au speculat puținele ocazii create, în timp ce slătinenii au fost lipsiți de inspirație în fața porții. „Centralul” Teo Crăciunescu le-a dat și el o mână de ajutor oaspeților, refuzând un penalty, după un fault clar comis de Vasilache asupra lui Bancu, în prima repriză.

După un sfert de oră în care orădenii nu trecuseră de jumătatea terenului, o singură fază periculoasă în dreptul celor de la FC Bihor s-a petrecut la poarta goalkeeper-ului Bordea.În urma unei lovituri libere, portarul grupării slătinene iese pe centrare, dar, în învălmășală scapă balonul, însă Șerban scoate de pe linia porții. Slătinenii au dominat clar ostilitățile în teren, iar Ene a trecut pe lângă gol la jumătatea primei reprize, șutul său ducându-se pe lângă bară. Publicul, prezent în număr mare în tribună, s-a ridicat în picioare la o acțiune de atac a lui Bancu. Jucătorul de bandă stânga a pătruns în careu, Vasilache a intervenit imprudent, faultându-l, însă „centralul” Teo Crăciuneascu a dictat corner, refuzând un penalty cât se poate de clar la scorul de 0-0 (min.33).

În actul secund, slătinenii au început jcoul tot în ofensivă, în interval de doar câteva minute având două ocazii, dintre care una enrom de mare. Ene este găsit bine cu o pasă în marginea careului, pătrunde în careu, trece de doi adversari, driblează portarul, în momentul șutului se complică, iar faza se stinge, spre nemulțumirile tribunei, care reacționează (min.52), după ce atacantul mai irosise o oportunitate din cauza insistenței de a dribla. Asaltul slătinenilor nu se finalizează cu gol nici la acțiunea gândită de Firțulescu, care îl deschide pe Vîlcică pe dreapta, pătrunde în careu, însă șutul său este scos in extremis în corner (min 53). FC Bihor a deschis scorul dintr-o fază fixă. Firțulescu pierde un balon la jumătatea terenului, Bancu stopează contraatacul trimițând în corner, iar lovitura de la colț este finalizată de Bud, care scăpat de sub marcaj de Cosic, trimite cu capul în plasă, din careu (min.60). După primirea golului, slătinenilor nu le-a mai ieșit mare lucru, iar al doilea gol a venit după o fază care nu anunța nimic. Cristi Bud, reușește „dubla” în minutul 89 cu un șut de la 20 de metri, mingea, deviată de Cosic, îl derutează pe Bordea, care nu mai poate interveni. În minutele de prelungire, Firțulescu execută o lovitură liberă de pe flancul drept, Matei reia cu capul în plasă, însă „centralul” întâlnirii dictează repetarea loviturii libere, faza după care fluieră finalul de meci.

Slătinenii debutează cu o înfrângere în fața suporterilor, la capătul unui joc în care oaspeții au fost mai pragmatici, iar ajutorul centralului Teo Crăciunescu poate că nu se impunea, deși soarta partidei ar fi putut fi  alta în cazul în care nu  era comisă acea mare eroare de arbitraj.

FC Olt: Bordea, Giurcă, Șerban, Cosic (cpt.), Bancu, Vîlcică (min. 80 Rioșanu), Quist, Andrei David, Firțulescu, Ene (min. 65 Gafița), Marin (min. 60 Matei)

FC Bihor: Pogacsics, Bud, Coroian, Florean (cpt.), Lazăr, Mărkuș (min. 85 Pușcaș), Mihalache, Țînc, Tîrnăcop (min. 90 Sorian), Vădrariu, Vasilache (min. 90 Selagea).

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 01 Apr. 2013, 14:07 Campionat
Pe aceeași temă