VIDEO | Bacăul s-a distrat cu o echipă amorțită

Horia Alexoae, Marius ANGHEL 16 May. 2015, 16:40 Campionat

Sport Club Bacău a legat, sâmbătă, pe teren propriu, în cadrul etapei a 7-a a play-off-ului, a treia victorie, 4-0 cu Gloria Buzău, și a izbutit să urce pe locul 4 în Seriei I.

Neplătiți de la începutul anului, elevii lui Cristi Popovici au avut un început de meci perfect, conducând cu 2-0 încă din minutul 6. Vraciu a deschis scorul în minutul 3, valorificând din 6 metri centrarea lui Neagu, iar Țuțu a dublat avantajul gazdelor trei minute mai târziu, cu un șut frumos, la colțul lung. În finalul primului mitan, Dumitrescu a făcut un fault de începător în careu, iar Vraciu a transformat precis penalty-ul acordat. Era 3-0 la pauză și puținii spectatori prezenți își aminteau de meciul cu Suceava, când oaspeții au revenit de la același scor.

N-a fost deloc așa, buzoienii au avut o evoluție foarte discretă și nu l-au deranjat pe Petrariu cu nici măcar un șut pe spațiul porții. În minutul 69, Cristi Popovici l-a trimis în teren pe Dumitriu (purtătorul tricoului cu nr. 4), iar câteva minute mai târziu, portarul buzoian Stoicescu striga, spre amuzamentul general, către coechipieri: „aveți grijă la numărul 4, că ăla e bun”. Știa el ce știa, fiindcă, în minutul 86, cel poreclit de colegi „Tigaie” a stabilit scorul final cu un vole de zile mari, după centrarea lui Sascău.

O victorie care-i duce pe băcăuani pe locul 4, însă, după cum spunea Cristi Popovici la final, fotbaliștii săi nu s-au putut bucura de ea, din cauza problemelor financiare grave.

SC BACĂ‚U          4
GLORIA BUZĂ‚U 0

Vraciu ‘3, ’45 – pen., Țuțu ‘6, Dumitriu ’86

Petrariu – Mihălăchioae, I. Ursu, Lozneanu (cpt.), Sascău – Căinari (Pungă ”74), Adăscăliței, Țuțu, Luncanu (L. Dumitriu ”69) – Vraciu (Bg. Rusu ”55), C. Neagu
Rezerve neutilizate: E. Savu – Burcă, Curiliuc, Drugă
Antrenor: Cristi Popovici

Cr. Stoicescu – Cl. Dumitrescu, Dăniță (cpt.), Ct. Vlaicu, D. Ghiță – Mug. Dedu (Amet ”53), G. Marcu –  N. Popescu, Bobe (Koprindzhyski ”81), Răduca (Al. Ioniță ”76) – Pălimaru
Rezerve neutilizate: Chirițescu – I. Ghinea, Al. Drăguț, Agache
Antrenor: Viorel Ion

Stadion: Letea (Bacău); Spectatori: 200; Arbitru: Omar Cristian Dumitrică (Craiova); Asistenți: Ciprian Iovu și Iulian Cătălin Brînză (ambii din Botoșani); Jucătorul meciului: Cătălin Vraciu.

Articol și foto de Horia ALEXOAE
Video: SC Bacău

Horia Alexoae, Marius ANGHEL 16 May. 2015, 16:40 Campionat
Pe aceeași temă