VIDEO | Accidentare horror pentru portarul lui „U” Cluj în meciul de la Pâncota. Chiar la faza golului, Bolboașă a suferit o dublă fractură

Marius ANGHEL 21 May. 2016, 16:43 Campionat

Minutul 79 al meciului de la Pâncota din Liga 2 de azi de dimineață a fost unul încărcat de ghinion pentru Universitatea Cluj. La o fază aparent banală, mai precis o centrare în careu de la 30 de metri a lui Dragalina, avea să ducă la accidentarea horror a goalkeeperului „șepcilor roșii”, dar și la reușita lui Alin Mihai, golul prin care Șoimii a câștigat întâlnirea cu 1-0.

Sport Arad relatează că în timp ce pâncotanii se bucurau pentru reușita ce avea să valoreze trei puncte, oaspeții se adunau în jurul lui Mirel Bolboașă (26 ani, foto mic), care acuza dureri la piciorul stâng. Acesta a căutat mingea în aer, din spatele unuia dintre fundașii săi care-l marca pe Issa, cel care a prelungit corect balonul pe spate la faza golului. Intervenția staff-ului medical a confirmat ceea ce se temea mai mult o dublă fractură de tibie și peroneu. Ambulanța a intrat imediat pe gazon și l-a transportat pe portarul de 26 de ani la Spitalul Clinic Județean din Arad.

La finalul meciului, jucătorii ambelor echipe erau foarte afectați de nefericitul eveniment. „Preferam să nu câștigăm acest meci decât să-și rupă portarul lor piciorul. Am trecut și eu prin asta și am suferit destul. Nu știu cum e la Cluj, dar eu nici nu am fost băgat în seamă, sau în orice caz nu de cine trebuia. Nu știu ce s-a întâmplat exact la acea fază, eu eram în fața portarului. Trebuia să fac preluare spre el ca să dau în poartă. Mi se pare că a sărit cu un coleg în aer, s-ar putea ca acesta din urmă să fi căzut pe piciorul lui, dar nu sunt sigur. Îmi pare foarte rău pentru el, mai ales că, așa cum am spus, stiu exact ceea ce înseamnă”, a spus imediat după meci, pentru Sport Arad, Alin Mihai, autorul golului de trei puncte al „șoimilor”.

În urma acestui rezultat, Șoimii Pâncota a acumulat 28 de puncte și a urcat pe locul 3 în clasamentul play-out-ului Seriei a II-a a Ligii 2, poziție ce duce la barajul de menținere în eșalon, în timp ce Universitatea Cluj a rămas cu 27 de puncte și a căzut pe locul 4, retrogradabil în Liga 3.

Foto principal: Sport Arad
Foto interior: Liviu Chirică (Mediafax foto)

Marius ANGHEL 21 May. 2016, 16:43 Campionat
Pe aceeași temă