Victoriile din primele două etape le-au redat încrederea. Jucătorii de la Pandurii sunt siguri că vor scoate un rezultat bun cu Hermannstadt. Stanca: „Va fi un meci destul de ușor”

Victoriile din primele două etape le-au redat încrederea. Jucătorii de la Pandurii sunt siguri că vor scoate un rezultat bun cu Hermannstadt.** Stanca:

Învins de trei ori în meciul-tur de la Motru cu FC Hermannstadt, portarul echipei Pandurii Târgu Jiu, Răzvan Stanca, nu se teme acum de ocupanta locului secund din Liga 2. Victoriile din primele două etape au redat încrederea jucătorilor gorjeni, iar Stanca (38 de ani) vede partida de la Sibiu drept una ușoară!

În precedentele două etape, Pandurii a învins Metaloglobus București (1-0) și CS Mioveni (2-1). „Va fi un meci destul de ușor, din punctul meu de vedere. Nu avem de ce să ne fie frică. Atmosfera la echipă e bună după cele două victorii consecutive. Am început destul de bine campionatul și îmi doresc să continuăm pe aceeași linie. Mă gândesc că putem scoate minim un punct la Sibiu. Se vede că s-a schimbat ceva în bine în pauza de iarnă, drept dovadă că am obținut două victorii la rând, ceea ce în tur nu s-a întâmplat”, a declarat Răzvan Stanca, la conferința de presă premergătoare jocului de la Sibiu.

Ajuns în iarnă la Târgu Jiu, după ce în tur a evoluat la Olimpia Satu Mare, celălalt veteran din lotul echipei Pandurii, Cristian Munteanu, a fost mai ponderat în declarații, dar e și el optimist în privința obținerii unui rezultat pozitiv. „Suntem conștienți că ne așteaptă un meci greu la Sibiu, împotriva unei echipe bune, o echipă cu un nucleu de jucători care evoluează de 2-3 ani împreună, jucători experimentați, care au trecut prin  Liga 1, însă noi vrem să continuăm pe aceeași linie și să scoatem un rezultat pozitiv. Orice punct contează în situația în care suntem în clasament”, a precizat fundașul de 37 de ani.

Încrezător s-a arătat și antrenorul Adrian Bogoi. Deși e convins că AFC Hermannstadt nu va rata promovarea, tehnicianul echipei gorjene crede că Pandurii poate pleca neînvinsă de la Sibiu.

„Știm forța echipei din Sibiu. Relațiile dintre jucătorii lor sunt foarte bune, iar de doi ani au pierdut doar un meci sau două, în rest au mers foarte bine. O echipă care este puternică din toate punctele de vedere, atât ca lot, cât și financiar. După părerea mea, mai mult ca sigur, la anul va fi în Liga1, însă noi mergem  încrezători la Sibiu. Avem un moral bun, sperăm să jucăm bine și să scoatem un rezultat pozitiv”, a spus Bogoi. Acesta are însă din nou probleme de efectiv, mai vechilor accidentați Andrei Șendroiu, Mihai Maxin și Milenko Skoric, adaugându-li-se, după jocul cu CS Mioveni, Cristian Raiciu și Bogdan Dănăricu. Ultimul, golgheterul echipei, cu 7 goluri, a suferit o fractură de ligamente și va reveni pe teren de-abia sezonul viitor.

Înaintea meciului programat duminică, de la ora 12:00, FC Hermannstadt ocupă locul secund în clasamentul Ligii 2, cu 50 de puncte, în timp ce Pandurii se află pe locul 14, cu 24 de puncte.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă