Victorie de aur pentru piteșteni

14 Apr. 2012, 01:06 Campionat

FC Argeș a primit ieri vizita celor de la Juventus București, formație ce se află pe un loc retrogradabil ce duce în liga a III-a. Piteștenii nu au început foarte bine partida, oaspeții irosind o mare ocazie de a înscrie prin Damaschin, șutul atacantului lovind bara. În minutul 30 alb-violeții deschid scorul. În urma unei bâlbâieli în careul oaspeților, Cârstoiu deviază cu capul spre poarta celor de la Juventus, Bobariu respinge, iar Ionescu, aflat în apropiere, înscrie cu un șut puternic. Jocul bun al piteștenilor continuă, iar în minutul 40, alb-violeții se distanțează. Dulcea îi pasează decisiv lui Manole, iar tânărul mijlocaș îl învinge pe Bobariu cu un șut din interiorul careului.

Tot oaspeții încep mai bine și repriza secundă, de această dată Juventus reușind și să înscrie. În minutul 50, Juventus beneficiază de o lovitură de pedeapsă, iar Damaschin reduce din diferență. Până la final jucătorii lui Dumitru Grigore nu au reușit să mai puncteze și FC Argeș își adjudecă cele trei puncte în clasament.

Etapa viitoare gruparea alb-violetă va sta, deoarece Arieșul Turda s-a retras din campionat la începutul returului iar partida va fi câțtigată la „masa verde” cu 3-0 de FC Argeș.

FC Argeș: Fundulea – C. Tudor, Wallace, Oct. Ionescu, M. Briceag – A. Popa, Cârstoiu (cpt.), Răuță, Manole – Ivănică, Dulcea
Rezerve: Croitoru – Cr. Andrei, Negoiță, Botea, I. Nicolae, Beuran, Stănescu
Antrenor: Viorel Dumitrescu

Juventus: Bobariu – Petrescu, Crișan, Ianuși, F. Amet (cpt.) – Bănuță, Daia, Bustea, Stănică – Tene, Damaschin
Rezerve: Pavil – Sava, Goșman, Nae, Slobozeanu, Cruceru
Antrenor: Dumitru Grigore

Articol scris de Andrei Zevedei (Sport Argeș)

Foto: Mihai Neașcu

14 Apr. 2012, 01:06 Campionat
Pe aceeași temă