Victorie cu capul!

Marius ANGHEL 19 Oct. 2012, 22:49 Campionat

ACS Poli s-a chinuit în prima parte a jocului cu Luceafărul și a intrat cu scor alb la cabine. Golurile izbăvitoare au venit din loviturile de cap a doi foști jucători „de la cramă”: Șeroni și Boldea. Pe final antrenorul Vali Velcea i-a oferit lui Daminuță primele minute de joc din acest campionat.

Timișorenii au început ofensiv jocul cu Luceafărul, fostul partener de teste din vară. Dar după acțiunile bune ale lui Bălace sau Boldea, partida a devenit o luptă oarbă pe un soare arzător pentru luna octombrie. Prima repriză a mai adus doar o acțiune periculoasă a oaspeților, capul lui Lupuț, care a trecut însă pe lângă poarta lui Kirev.

Repriza a doua a început ceva mai bine pentru băieții lui Vali Velcea și golul izbăvitor a venit în urma unui corner executat de Goge. Fundașul venit de la Recaș, Alin Șeroni a punctat cu capul în minutul 56, pentru prima sa reușită în Liga a II-a. Peste zece minute același Șeroni i-a așezat mingea lui Nohai dar acesta nu a reușit să-l învingă din câțiva metri pe Miron. Emoțiile nu se încheiaseră însă pentru băieții lui Vali Velcea, poticnirile lui Petrovic dând palpitații puținilor spectatori. După o ratare uriașă a lui Goge bănățenii aveau să se desprindă decisiv în minutul 84, când revelația Cristi Boldea a punctat din nou, tot din centrarea mijlocașului dreapta.

ACS Poli se apropie deocamdată la un singur punct de adversarul din etapa trecută, Damila Măciuca (locul 2), care joacă mâine la Mioveni.

ACS Poli (antrenor Valentin Velcea): Kirev – Nohai, Petrovic, Șeroni, Marovic – Goge, Trandu (46′ Dobricean), Poparadu (cpt.), Bălace – Boldea (87′ Daminuță), S. Szekely (69′ Boștină).

Luceafărul (antrenor Călin Moldovan): Miron – Mihuț, Mintaș, Letan (c), A. Achim – Haș, Ov. Ghilea (64′ Bundea), Lupuț (74′ G. Popescu) – Ianc, Blănaru (67′ Andor), C. Roșu.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)

Foto: Adrian PÎCLIȘAN

Marius ANGHEL 19 Oct. 2012, 22:49 Campionat
Pe aceeași temă