Victorie clară

14 Mar. 2009, 20:04 Campionat

FC Botoșani a învins cu 5-0, formația CS Buftea, în cea mai clara victorie din acest sezon. Cu antrenorul principal Ștefan Apostol pe teren din primul minut și cu consilierul sportiv Cristi Popovici pe margine, botoșănenii au predat o lecție de fotbal echipei conduse de impresarul Ana Maria Prodan.

 

FC Botoșani a început în forță partida, deschizând scorul în minutul 2 prin brazilianul Simao Ayres care a profitate de o eroare a defensivei oaspetei, reușind să introducă mingea în poartă din trei metri.

 

Patru minute mai târziu, Caragea pătrunde în careu și șutează de la șapte opt metri pe colțul scurt punctând pentru 2-0. După marcarea golului doi, botoșănenii nu fac pasul înapoi, ci rămân în ofensivă controlând mijlocul terenului. Cu șase minute înainte de pauză Caragea centrează de pe partea stângă, Ghiceanu preia pe piept în careu și șutează la colțul scort marcând pentru 3-0. După pauză tot botoșănenii sunt cei care controlează partida și în minutul 58 Simao reușește dubla, printr-un lob de la 16 metri. FC Botoșani nu se oprește la 4-0 și în minutul 78 Ghiceanu își trece în cont și el golul doi la un contraatac școală finalizat cu un șut în colțul lung. Partida se încheie cu două mari ocazii, câte una de fiecare parte, oaspeții reușind în minutul 91 să trimit primul șut pe poarta apărată de juniorul Cherecheș.
 

14 Mar. 2009, 20:04 Campionat
Pe aceeași temă