Victorie chinuită!

17 Mar. 2012, 16:09 Campionat

FC Arges a jucat primul meci din acest retur pe teren propriu în compania celor de la FC Maramures, formatie pregătită de Romulus Buia.

Oaspeții au deschis primii scorul după ce a beneficiat de un penalty în minutul 8. Rusandu s-a încurcat cu Wallace, iar portarul alb-violeților a faultat în careu. Lovitura de pedeapsă este transformată de P. Dragoș și băimărenii conduc cu 1-0. Gazdele încep să atace, iar după un contact în careu, Stănescu cere penalty, însă centralul Miclosina lasă meciul să continuie.

Alb-violeții egalează în minutul 22. Bazzi a executat un corner peste toată apărarea, iar Dulcea a înscris cu capul. Gazdele termină prima repriză în avantaj. În minutul 38 Bazzi îi pasează decisiv lui Popa, mijlocașul îl driblează pe Lovasz și înscrie în poarta goală.

Repriza a doua începe cu FC Maramureș în atac, oaspeții irosind două ocazii mari de a egala, de fiecare dată Rusandu având noroc. În minutul 65 formația pregătită de Romulus Buia rămâne în inferioritate numerică după ce Faye vede al doilea cartonaș galben și implicit pe cel roșu.

Cu un om în minus oaspeții cuntinuă să atace, însă Tănasă și P. Dragoș nu reușesc să îl învingă pe Rusandu. Cu trei minute înainte de final P. Dragoș execută o lovitură liberă de la marginea careului, mingea trecând milimetric pe lângă vinclul porții apărate de Rusandu.

FC ARGEȘ PITEȘTI – FC MARAMUREȘ BAIA MARE 2-1 (2-1)

Dulcea (22), A. Popa (37) / P. Dragoș (6 – pen.)

Rusandu – Răuță, Botea, Wallace, Briceag – A. Popa (’87 Ct. Tudor), Cârstoiu (cpt.), Bazzi, I. Niculae (’86 Beuran) – Dulcea, R. Stănescu (’90+1 O. Ionescu)
Antrenor Viorel Dumitrescu

Lovasz – Duruș, Istrofor, Faye, De Rosa – P. Achim (’46 Deac), Fritea (cpt.), Hodor, P. Dragoș – V. Pop (’57 Gego), Tănasă (’65 S. Feraru)
Antrenor: Romulus Buia
Eliminare: Faye (65 – 2 galbene)

Articol scris de Andrei Zevedei (Sport Argeș)
Foto: Mihai Neacșu

17 Mar. 2012, 16:09 Campionat
Pe aceeași temă