Victoria cu Juventus: „un prim obiectiv îndeplinit”

17 Mar. 2012, 22:54 Campionat
Victoria cu Juventus:**

UTA a debutat cu dreptul în partea a doua a sezonului, obținând cele trei puncte din deplasarea de la București. Cu goluri marcate în debutul celor două reprize, „alb-roșii” mențin vii speranțele pentru atingerea obiectivului și anume clasarea un loc trei ce ar putea deveni promovabil.

„A fost un prim obiectiv îndeplinit, avem nevoie acum de continuitate. Păcat că nu vom evolua etapa viitoare, chiar dacă vom avea trei puncte. Ar fi fost bine să fii jucat. Am făcut un meci bun, chiar dacă am avut și nemulțumiri. Nu mi-a plăcut felul în care am evoluat în a doua jumătate a primei reprize, când gazdele au avut două mari oportunități de a marca, pe fondul unei relaxări inexplicabile a noastre. Dar, am punctat repede în debutul părții secunde și nu s-a mai pus probleme învingătoarei. Totuși, am întâlnit un adversar dificil, care nu a avut ce pierde, iar asta s-a văzut în felul în care a jucat”, ne-a declarat „principalul” Roalnd Nagy.

Utiștii au început perfect partida, reușind să deschidă scorul în minutul doi, lucru care a contat foarte mult în desfășurarea ulterioară a disputei. „Sigur, e bine să se puncteze atât de devreme, practic să începi meciul de la 1-0. Am fost pragmatici, am înscris la prima ocazie și mai ales din moment fix. Am avut după aceea dezinvoltură în joc, în posesie, am controlat disputa. A fost o deplasare lungă, am făcut cu toții sacrificii, tocmai de aceea este un rezultat foarte bun”, a adăugat fostul mijlocaș.

Sursa: Sport Arad
Foto: photosport.ro

17 Mar. 2012, 22:54 Campionat
Pe aceeași temă