Victoria cu ilfovenii a detensionat atmosfera la Bacău, cel puțin în lot: „Băieții trebuie apreciați pentru ambiția și dăruirea de care au dat dovadă”

Horia Alexoae, Marius ANGHEL 19 Mar. 2015, 19:07 Campionat
Victoria cu ilfovenii a detensionat atmosfera la Bacău, cel puțin în lot:**

Cu probleme grave financiare și cu riscul de a nu mai apuca să termine campionatul, SC Bacău s-a prezentat în cele din urmă la meciul de pe teren propriu din intermediara Ligii 2. Miercuri, jucătorii pregătiți de Cristi Popovici au trecut peste toate aceste probleme și au câștigat la scor în fața ilfovenilor de la ACS Berceni.

Vraciu, cu o „dublă”, și Lozneanu au marcat cele trei goluri ce au asigurat victoria în etapa a 20-a a Seriei I, mai multe de atât aducând echipei lor și siguranța prezenței în play-off. La finalul jocului, Cristi Popovici și-a lăudat elevii, a vorbit despre condițiile prin care trec, dar și despre jocul de sâmbătă cu Academica Argeș.

„Este o victorie de care aveam nevoie foarte mare, ținând cont de atmosfera tensionată din cadrul lotului și de situația noastră ca echipă, pentru că nu știam și încă nu știm dacă avem puterea să continuăm sau nu. Din punctul meu de vedere, băieții trebuie apreciați pentru ambiția și dăruirea de care au dat dovadă, au reușit să se mobilizeze în aceste condiții grele și nu putem decât să fim fericiți, mai ales că ne-am și consolidat prezența în play-off cu toate că aceasta este ultima noastră problemă, dacă este play-off sau play-out.

Nu putem ști dacă pe un teren mai bun diferența era mai mare, deoarece poate și ei jucau mai bine și dădeau mai multe goluri. Important este că ne-am adaptat bine la starea terenului de joc, am reușit să marcăm trei goluri și am mai avut și alte două-trei oportunități de a marca. Cei de la Berceni au venit dispuși să joace, au ieșit la joc și nu s-au mulțumit doar cu un egal. Eu cred că a fost un joc antrenant, chiar dacă execuțiile tehnice de calitate au lipsit din cauza terenului. A fost un meci plăcut pentru suporteri, dar noi ne-am fi dorit să fie mai mulți prezenți la meci.

Sâmbătă jucăm cu Academica Argeș, o echipă care se bate la promovare, cu mulți jucători de Liga I și sperăm să avem mai mulți suporteri la această partidă. Meciul cu Academica va avea o altă încărcătură, deoarece ei nu își permit să facă pași greșiți, iar noi în cazul în care am reuși o victorie vom avea certitudinea că vom juca în play-off, nu ar mai putea să ne ajungă Baloteștiul. Va fi un meci foarte greu, având în vedere și obiectivul pe care îl cei de la Academica îl au, iar ei cu siguranță vor veni să câștige nu doar să scoată un egal”, a spus după meci Cristi Popovici.

VEZI o GALERIE FOTO de la meciul disputat la Bacău

Articol scris de Horia ALEXOAE

Horia Alexoae, Marius ANGHEL 19 Mar. 2015, 19:07 Campionat
Pe aceeași temă