Victoria cu FCM îi dă aripi patronului Damilei: „Mă gândesc la Liga I”

01 Sep. 2012, 15:42 Campionat
Victoria cu FCM îi dă aripi patronului Damilei:**

La debutul în Liga a II-a, Damila a câștigat jocul de pe teren propriu, de la Drăgășani, 2-0 cu FCM Târgu Mureș. Golurile lui Codin și Voinea au declanșat sărbătoarea la Drăgășani, unde circa 2.000 de suporteri s-au bucurat pentru succesul alb-verzilor.

„Sunt foarte fericit, Damila devine pas cu pas cunoscută național și de ce nu, internațional. Cred că Samson a fost cel mai bun jucător, însă toată echipa a evoluat foarte bine. Mă felicit că am venit la Drăgășani, au fost 2.500 de oameni, puține echipe aduc atâția spectatori, mă gândesc câte răutăți din Vâlcea au fost, deși suntem echipa județului și vrem să facem performanță.

Contează determinarea cu care am jucat, rezultatul, s-a văzut o echipă. Mă gândesc la Liga I, mai puțin anul acesta, dar îmi doresc să fim între primele șase echipe, dar la anul, sigur ne vom propune promovarea. Noi trebuie să facem astfel încât ca echipa să se prezinte bine oriunde vom juca” a spus patronul Dan Nițu.

Primul stranier din istoria Damilei, nigerianul Samson s-a integrat perfect și este unul dintre transferurile reușite din această vară. „Sper să batem toate meciurile, se spunea că va fi meci greu împotriva unei echipe care vine din Liga I, dar am demonstrat că avem o echipă bună” a declarat Samson.

Articol scris de Adi Georgescu

01 Sep. 2012, 15:42 Campionat
Pe aceeași temă